24 March 2009

How Did we know each Other??

Aku rindukan saat2 ini.. :(

Kali ni aku rajin nak wat tag dari Maz neh.. Sbb cam best gak tag.. so aku layan kan ajew okes.. zassssss...

1. where you & I met.?
Kami kenal sebab satu batch and satu course mase study kat UiTM Melaka, Alor Gajah.. Mase part 1 tu aku dah perasan kewujudan Maz neh.. Tapi kiteorang tade la kawan2 kamceng gitu.. Just kenal2 camtu jew.

2. How long have you known me.?
Stat mase part 1 mase kat Uitm Melaka lorr.. Senang nak ingat Maz neh cos dy kurus and tinggi dan sore ya ampun satu dewan kuliah boley denga.. Larikkss.. Ampun Maz.. huhu


3. The last time we saw each other.?
Maybe mase last day paper mase final exam. Mase konvo macam tade ternampak lak si Maz neh.. Ye la aku kan mane kwn2 ngn dy dulu.. Tetibe je jumpe kat blog ni, baru la nak kawan2.. huhu.. Aku ngn Maz dolu tak satu kelas, dats why la...


4. Your first impression of me upon meeting/seeing me.?

Owh.. Nak cakap ape ek.. Dalam hati aku time tu tingginye minah neh.. Pastu yg aku perasan la lau dy cakap mmg sorenye kuat gitu and nampak mesra dan peramah.. i luv her smile nampak sincere.. :)

5. Am i funny.?

Bile dah kwn2 kat blog, lawak gak kau ek.. ahakss.. Btw, seronok berkawan dgn kau..


6. What is my favourite music.?

Owh aku cam tak tahu jew.. hehehe.. Tapi aku tahu dy mesti soke bangat lagu Afgan "Terima Kasih Cinta".. Pasal lagu tu ade kat blog dy.. hehehe.. Terror tak aku.. ahakss..

7. Choose 5 words describe me most
-Periang
-Peramah -Berani -Talkative -suke ketawe dan bersende gurau -:p

8. have you ever hugged me.?
Owh.. tak penah kut.. Takpe2 nanti ko kawen ngn Bongbong aku dtg neh.. Time tu aku feluk kau puas2 tak kasi can pun kat Bongbong nak feluk kau.. muahahaha..

9. If there was one good nickname for me, what would it be.?
Maz je la.. Sebab aku kenal dy sebagai Maziah.. hehehe


10. Tell me 1 of my weakness.
Aku tak tahu.. hehehe.. Nanti ko gitau ek.. ahakss..


11. Where do you think I will be in 25 years.?

Dah kawen same Bongbong kau.. muahaha.. Wish ko bahagia yang..


12. What is the most memorable event that spent with me,
you can ever forget?
Tak ade kut.. lalala


13. Will you re-post this so I can fill this out for you ?

yes..

people i tag :
1) Asiah
2) Warnawanie
3) Yna

4) Shabri

5) Piyah Aris


Nama2 yg di sebut atas, ape lagi layan la tag dari aku ek.. ahakss..
Cheers!!!


blogger-emoticon.blogspot.com

1 comment:

PJ selamba said...

hehe...
selamat menjawab tag...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin