17 March 2009

::Hari ni adelah besday saye::

Aku yg makin bertambah 'chumel'.. muahaha.. I wish for happiness for both of us.. Forever & ever..


Macam poyo je kan entry aku neh.. muahahaha.. tapi ade aku kesah.. ahakkss.. Hari ni adelah 17 Mac 2009, dan hari ini adelah genap umo aku 23 tahun, dah boley kawen pun.. Uppss, aku dah kawen pun.. Sepatutnye tuka dah bole jadi mak2 pun.. adeiiss, bile maw jadi ibu.. Aku pun ngak le tau, insyaallah lau ade rejeki.. Korang doa2kan lah kami neh.. hikkss..

Aku nak wish kat diri sendiri "Happy Birthday 23rd Nor Rafidah bt Mohd Aziz".. Semoga dengan pertambahn umo nie aku akan jadik lebih matang.. Dan aku akan jadik lebih baik untuk diri sendiri, suami, keluarga dan kawan2 aku.. Insyaallah..

Dan aku jugak nak ucapkan happy birthday tuk semua yg sambut birthday hari ni termasuk la si kecik Adam Nusair Fawwaz yg cumil tu, ank kepada Cursive dan Mrs Syarul Hafiidz Nadia. Birthday yg ke-3 ekk.. hihi.. Tapi seriyes dak nie sgt cumil, geram aku nengok maw cubit jew pipinye.. huhu..(Soke hati kan maw cubit pipi nak org, skali mummy nye dush2kan aku bru taw..hahaha).. Ucapan untie tuk Adam, semuge membesar jadik anak yg soleh dan berjasa pade parents. :P

p/s pssttt, yayam.. Ade besday present dop tuk org taun nie.. Lalala.. Yang, org nok kek neh neh.. Secret recipe neh neh.. buley sepotong pun jadikss..Lalala(Ayt maw terbaekkk, name pun bodek kan..huhu)


Cheers~!!

8 comments:

Cursive said...

huhu.. happy 23rd besday ye puan rafidah aziz, nnt bleh mintak AP nk jual kete tak? hahaha..

adam is 2 laa this year..

Wahidah said...

happy besay..mogap jg umur n dimruahkan rezeki

FARIE said...

happy belated birthday...
may Lord ALLAH s.w.t bless ur life wif happiness..

Shiha said...

happy birthday to you akak.
may ALLAH grands you long life and shiny future. muahh muah ;p

mrs hafiidz nadia said...

Heppy birthday to you puan mrs izhang..

Semoga apa yang dihajati dimakbukan Allah hendaknya..

Insyallah,tak lama lagi ada la rezeki dapat baby tu,so sabar k..

Adam is two not three years yet..

Cheers~ Hugs and Kisses

Mince4AM said...

Semoga Allah panjangkan usia dan murahkan rezeki. Baraka fika wa baraka alaikuma

mYpRecious said...

untuk semua yg tinggalkan komen kat sini.. Thanka for all the birthday wish.. Luv u all..

:p

fazemy said...

Ha ah dah tua. leh jd mak2 org dah..haha. sekejap je kan masa berlalu. tahu2 kita dah tua. pejam celik pejam celik. kdg2 lupa yg kita dh kawin. huhuhu.

Btw hepi belated besday. smoga smua impian menjadi kenyataan nnti.amin.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin