03 March 2009

::Fun at The Curve with Hubs & Nad::

Mule2 harus la ade pic tuan punye blog bersame buah hati terchenta.. lalala..

Owh.. Next day hari jumaat pg tu takde wat pape.. melepaq ajew kat umah Sedang dan wat cam umah sendiriks.. huhu.. Petang lam kol 3pm camtu dah janji nak jumpe Nad kat The Curve.. Dah le time tu lapo bangat.. Lam pale aku ingat nak makan je dulu.. huhu.. Pastu, cam biase la nak sampai The Curve tu, kami sesat lu 2,3 round baru sampai.. ahakss..

Malas nak cite panjang2.. Layan gamba sudey.. huhu.. Sbb takde cite besh pun kat sini.. Kami just jalan2 and pusing2 dan beli buku sajew.. Cos niat di hati dapt jumpe Nad pun dah cukup baik.. huhu..


Ni Nad la yg snap.. hikss.. Nampak numuk betul aku.. Pastu hidung ku itu owhh sunggu fenyek.. ahakss..
Soke hati jew kan duk tengah jalan.. huhu..
Ni adelah sesi menggediks riang.. ahakss..

With my beloved Nadiea.. Luf u so much babe..

Nad cakap jom kite peace2 lak.. ahakss..

Fries.. Nyam2.. uppss.. Kami mmg makan di Mc D.. larikkss..
encip Izhan ku terchenta.. Rambut dah panjang la yang.. Bile maw potong neh..

Cutey+specky+cumiley couple.. Ngiahahaha..

3 comments:

This is Mine said...

uiks???

mkn mekdi dop bitau pon..

bru nk sruh blanje~

ngee~

*opsss!! lalalaalala~

=P

mYpRecious said...

this is mine:-
Ape mekdi2 neh.. boikot2.. huhu..
ahakkss..

This is Mine said...

uih???

boikot ek??

isk!!

ngee~

nape dlm gmbr nmpk mcm byk "M" ek...??

bkn ek??

"W" ek??

muehehehehe~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin