08 March 2009

::Facts about me::

Gambo hanye sekadar hiasan.. windu bangat kat Wanie.. lame seh tak jumpe dy..


Aku nak setelkan hutang2 tag dolu baru aku maw apdate story baru.. hikss.. Aku dapat tag ni dari Asiah Azmi (my ex-rumate kat Uitm Melaka dolu..)

39
TANDA
1.Tanda2 kamu badmood?
Diam dan tade mood nak bercakap, pastu bile org tanye aku ape2 soalan aku jawab ala2 kadar.. kdg2 tak jawab lansung blah cam tu.. ahakss.. sgt kuang ajaudi situ kan.. huhu.. Pastu muke pun ketat jew, lansung tak senyum.. name pun bad mood kan.. standard ar tu.. lalala

2.Tanda2 kamu marah?
Diam dan malas nak bersuara or bercakap.. (Ni kalau depan org).. Lau belakang org, aku akan jerit sambil tekup muke kat bantal.. fuhh lege taw wat cam tu.. main2 ngn jari jemari sendiri(ni mmg dah peel, ahakss).. Kdg2 tahap marah sgt sampai boley menangis.. huhu.. sy adelah seorang yg cengeng, harap maklum~!! huhu

3.Tanda2 kamu sinting?
Aku pun ngak paham pe yg dy maksudkan sinting neh.. yg aku tau sinting=Gilak.. ahakkss.. Tak kose nak jawab yg ni.. hahaha~!!

4.Tanda2 kamu malu?
Aku takkan pandang muke org yg wat aku malu tu.. Pastu, rase serbe salah jew tgk kiri, kanan,depan belakang seme tak kena.. Tak pun aku akan cube tuka topik lain.. Kdg2 aku wat dek je, dalam hati Tuhan sajo yg tahu.. lalala

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
Diam. Pastu serte merte mood ku akan terjun ke laut.. hahaha.. pastu mulut akan rase sgt berat nak bercakap.. ahakss..

6. Tanda2 kamu sedang sedih?
Menangis. Pastu, hilang selere makan. Pastu nak buat keje pun serba tak kena...Huhu..

7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
Aku akan jadi sorang yg talkative, pastu tetibe terror nak lak mesre2 alam dgn org yg tak bape nak close ngn aku.. ahakks.. aku ngaku, aku adelah sorang yg tak pandai amek hati org lain, dan aku mmg tak pndai nk mulakan dialog dgn org yg aku tak biase.. dan dgn itu ramai yg kate aku adelah sumbung.. huhu.. Tp, bile dh kenal rapat, ko tau la sape aku yg sebenarnye.. sampai besok pg la aku ajk buraj pun tak abes2 gak.. ahaks..


APA
1.Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
Ungu

2.Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
Tak. Aku akan shopping bile aku rasakan perlu.

3.Apa kah kamu percaya love at first sight?
Tak. Untuk main2 je bolehlah.. hikss..

4.Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
Aku rase sgt malas nak wat keje skang.. Rase cam nak halfday jew.. Malam ni umah aku wat bbq, ct and abg and seme org blik.. So, rase cam nk hoyeh2 kat umah jew.. and nak tolong2 ape yg patut kat umah tu..
5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
Hurrmm... Tak sabar nye nak masuk umah baru.. Hikkss.. Iye la, kawen dah setahun ni barulah nak merasa hidup berdua.. huhu..

BILA

1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?-
17 Mac 1986 (Next week okes birthday aku~yayam jgn lupe beday org neh(dalam hati jgn lupe beli kan present~muahahaha)

2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
Saat aku diijab kabulkan bersame encip Izhan terchenta.. lalala

3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
Che Mok ngn Aboh dah lame tak marah anak2 dy.. seme dah besa kan.. So, seriyes aku tak ingat dah bile terakhir kena marah.. huhu.. Sy kan budak baik.. huhu

4. Bila kamu akan married?
Dah masuk setahun pun aku dan encip Izhan melayari alam rumahtangga.. Insyallah, harap berkekalan hingga hujung nyawa.

BAGAIMANA
1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
Depends la ats situasi yg mcm mane.. haha.. Kdg2 aku melawan jugak.. Kdg aku wat dek sajo, malas maw layan..

2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
Ye ke.. Mulut manis la tu.. Sy tahu sy tak santek kan.. Tapi tetap gak syukur dgn diri sendiri dan tetap gak bangge jadik diri sendiri.. hehehe

3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
Sedih. Tapi kalau dy tinggalkan aku utk kebaikan dan mengejar cita2 dan kebahagiaannya, aku akan sentiasa berdoa untuknya.

4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
Jawapan aku pun sama macam As, aku takleh nak pakse org agar sukekan aku. huhu

5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
Jerit, pastu haruslah laju2 aku lari selamatkan diri.. huhu

6. Bagaimana jika kamu keseorangan?
Aku soke jew duk sorang2 kdg2 la.. Mase tu la aku bole spent mase tuk diri sendiri.. Tido pun besh gak, tak pun tgok tv, tak pun layan dvd, tak pun layan game.. huhu..

SIAPA
Siapa aku nak tag?
1)Warnawanie
2)Maziah

3)Yna

4)Cursive
5)Tg. Iyan

6)Piyah


Lepas ni tag sape lak aku nak wat ek.. Uppss, adeq and Kojah next.. huhu Okes,

Cheers~!!


20163529blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

cik siti penguin said...

panjangnye tag. hoho.
kalau saye xkuase nak jwb. hee. =P

FaizalZul said...

tu la
panjang sgt
huhu

mYpRecious said...

mmg panjang pun.. hahaha..
tp ok jew.. takde keje boleyla..
hahaha..

hpajb said...

kite serupe lah biler dah termalu.hahaha!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin