23 February 2009

Yippiee... aku Tersangatlah Heppynye..

Hip hip horeeyyyyy..

Seriyes aku adelah heppy.. Aku rase adelah mcm nak lompat2 jew.. ahakss.. Sumpah lau encip Izhan ade depan aku tadi mmg aku dah feluk2 dah dy.. ahakkss.. Tadi encip Izhan kol, dan dy adelah sampaikan berite paling gumbira bg aku.. Setahun aku tggu saat neh.. The moment of truth.. miahahaha..

Akhirnye encip Izhan dapat gak transfer balik ke Kuala Terengganu. Dan the best part is, dy akan stat masuk keje next week, 2 hb March.. So, ni adelah minggu terakhir encip Izhan di PPD Besut.. Mesti dy sad kan.. PPD Besut, dah cam sebati ngan dy, dan aku lak mmg soke ngn staff2 encip Izhan yg seme baik2 dan peramah..

Seriyes, org Besut nie mmg peramah2 belake.. bile jumpe dorang, dgn aku2 sekali jadik peramah.. ahakkss...


Bye bye Besut, gonna miss you a lot.. hik hik..


And we'll start our new chapter..
New journey, new life and new challenges.. :)
Insyaallah, harap seme akan menjadi lebih baik lepas nie..

13 comments:

This is Mine said...

suke la tue ek??

ngee~

farah pon suke gak~

ngee~

xda la akak nk risau2 bile enchek izhan jauh dr akak....

kan??

kan??

=)

happy for u la kakak!!!

mYpRecious said...

This is mine --> akak dah agak mesti kamo yg 1st komen neh.. hikss..

sgt sonok tau farah.. hehe..
boley la plan nk tmabah ahli family ti..

hehehe..

:p

Wahidah said...

alhamdulillah..bgsla.....happy to hear dat..:)

mYpRecious said...

Wahidah :: Thanks taw.. harap2 mcm tu la.. ssh dulu kan senang2 kemudian.. lalala

Cursive said...

haa.. tahniah.. tahniah kepada anda dan juga encip izham, lepas ni bleh laa buat anak ye? hahaahaa...

jiGoku_sHoujO said...

alalala...tomey2...

jiGoku_sHoujO said...

ida, ajar aku wat comment box nie..aku tunggu tau..aku tunggu neh..ajar kat blog aku ek? *budok kecik br blajar~

mrs hafiidz nadia said...

emm..hihihi *dush* lempang encik syahrul jap..semoga anda lebih berbahagia lepas ini..

Shiha said...

good news :D
GOOD LUCK !

mYpRecious said...

cursive--> hahaha.. sile komen kpd encip izhan..lalala
jigoku shouju-->okek2 ti aku terjah blog ko ye jijah
puan nadia-->sile lempang encik syhrul laju2 ekk.. huhu..
shiha--> yeahh, news yg sgt gud gitu.. hihi..

maziah said...

huhu best nye die!!
alhamdulillah da xjauh2 da...hehe

xnx said...

lalala...
even aku org last comment kt sini.. tapi.......haruslah aku tau dulu b4 diorng kan..
lalalala..tahniah..nanti leh bunuh syaiton sokmo ye dak..ngiahahaha..ake sedang gelak syaiton nih..ampun ye mat dehang ;p

mYpRecious said...

cett.. ko lom tawen mane leh bunuh setan lgik na..
lalala..
uppss.. apekah??

hihi..

:p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin