24 February 2009

Tagged again & again.. lalala

Seperi biase la aku adelah di tag oleh Maziah.. Dy nie mmg sayang nau kat aku kan.. Tu pasal la asyik2 muke aku jew yg jadik mangse tag.. Tag hari ni suh jaja muke ai yg tak chumel ni plak.. Terpakse la aku layan kan jugak tau.. hikss..

rules:
1) anda dikehendaki mengambil 3 pic di bahagian muka
2) pastikan di crop
3) setiap 1 pic hanya boleh menampakkan 1 @ 2 anggota sahaja..
4) huraikan sedikit tentang pic itu
5) tag sape jer asal lebih 5 org ye..


owh ni adelah mate aku.. Mata aku kecik je okey tapi tak de la sepet cm encip Izhan.. hikkss.. Aku ni, pakai spek since form 5 lagik.. Tapi stat pakai trus spek mase part 3 kat Uitm Melaka.. Pastu kat bawah mate aku belah kanan ade parut mcm lebam, kesan kene lidi berbara api.. mase tu aku umo 5 taun.. Adik aku yg laki bwh aku buat.. jaat ok, abes buruk ooo.. Tu lah, sile awasi anak2 anda semase bakar smpah kat belakang umah lau tak nak jadik cam aku.. Nasib kene bawah mate lau kene mate, udah buto la aku.. Aku syukur dengan penglihatan yg Allah bg tuk aku, sbb mate ni lah aku boleh melihat segala isi keindah alam dan aku boleh tatap encip Izhan.. ahakss..


Owh, ini adelah hidung aku yg penyek.. Hidung aku ni kalau dipicit2 mmg mcm lembut sgt.. encip Izhan siap pelik lagi, katenye hidung aku ni mcm xde btg hidung.. hikkss.. hidung aku ni adelah kembang dan penyek kan.. Tp xpe, penyek2 pun aku tetap boleh bernafas dgn hidung ini.. Selain itu gak, hidung aku ni salu gatal2 bile pagi2 subuh.. aku ni resdung kah?


Ni mulut aku.. huhu.. Untuk aku senyum, ketawe, bercakap.. hehehe.. encip Izhan salu cakap mulut aku ni salu jadik bentuk macam neh ( .. Muke org masam, kalau muke aku ngah tensen or tak puas hati.. ahakss.. ntah pa pe la kan laki aku sorang neh.. hehe..


Dan ini adelah aku secare penuh.. huhu.. Aku bersyukur sbb menjadi diri sendiri.. Syukur menjadi sorang yg sempurna sifat dan tade kecacatan fizikal.. Syukur Alhamdullilah..

Skang aku nak tag 5 ketul orang okes :

1) Yna (wajib okess)
2) This is Mine (Jgn tak tayang muke kamo yg cumil itu.. hikkss)
3) Kak Nor (mak buyong pun kene wat gop)
4) Asiah (Aku nak ko taruk gambo latest okes as..)
5) Sleepyjeremy (buley tak? kene wat gop ho.. huhu)

Cheers~!!

3 comments:

maziah said...

aku suke tag ko sbb nti ko mesti femes kn blog aku...huhuhu

aku suke tag ko sbb ko mesti bt tag aku punye...huhuhu....

cayang ko!!

mYpRecious said...

maziah : ahakkss.. mane tak femes ko.. sik2 muke ko jew yg rajin ngetag aku.. huhu..

ahakkss.. tp aku soke jew wei jwb tag.. ngah blur nak apdate , tetibe ko tag tak ke mcm owh rejeki tuh.. tak yah aku pk pecah kapla nk apdate ape.. muahahaha..

aku pun cayang ko gak tau.. even kite tak kawan2 mse kt melake dulu..
tapi kite kwn2 kan kat dunia maya..
hahaha
jgn lupe jemput aku wei lau ko dh nk kawen ngn mrbongbong kau..
hikss..

xnx said...

ececeh..syg menyayang antare ko n cik maziah yek..caitttt..maziah, nape ko xtag haku arrr????ahaksss..tetibe emo..xpe aku xkecit ati coz aku tau ko pasti akn tag ida...n ida pasti+mesti+wajib tag aku plak pastu..so, same je jln nye ye x...ekekekeke...

da..aku bz lak dizweek..ade workshop..aku adelah one of de organizer..t sesenang aku jwb tag ko yerk..lalalala

aku syg kamoo jugek..muuuaaaahhhh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin