16 February 2009

Surprise~!!

blogger-emoticon.blogspot.com
Wahh.. Malam tadi aku sgt surprise okes.. hik hik.. Thanks tuk hubby aku, encip Izhan yg wat surprise yg mmg menjadiks tu.. Aku tersangat terkezut okes.. Tapi aku soke.. Lalala.. Semalam kan kaminye annibesery kawen yg 1st.. aku pun pun xde la expect nak dapat ape2 present dari encip Izhan semalam.. Cos dy dah ckp awal2 lagi ngn aku yg dy mmg xde beli ape2 pun tuk aku..

So, aku pun mcm okey jew.. xde hal pun.. Aku tak rase ape2 pun.. Cos aku paham la kan, atenye belum gaji lagi.. Kut2 xde duit lgi kew, duit nak pakai tuk bende yg lagi penting kew.. So, dy beriye2 la cakap ngn aku jgn kecik ati tau, tanye aku marah ke tak.. Mmg tahap tanye banyak kali okes.. Tapi seriyes okes, aku lansung tak kecik hati or terase or marah ngn dy sbb dy cakap tak belikan aku present.. hik hik.. Aku cool je, ahakkss.. Aku kan isteri yg ala2 memahami gitu..(Aku tak marah la, sbb dy dah janji nak belikan aku next week pas dy gaji.. cobe dy ckp mmg xde hadiah lansung tuk aku, jadi ijo aku kejap..muahahaha)

Tapi aku dah bagitau dy awal2 tau, mmg aku dah belikan dy hadiah.. aku ni mmg tak reti nak surprise2kan org, sgt mengong dlm bab2 neh..ahakkss.. Nak kene tuntut ilmu dolu neh.. Lalala..
Pastu, present yg aku kasi kat encip Izhan tu mmg beso gabok.. Lau nak suruk2 mmg la tak menjadik okes.. Nak hangkut msuk kete pun aku suh adik aku Farah.. ahakkss.. Pastu time dy pick up aku kat umah tu, sebok la duk nanye aku kasi ape kat dy.. Mule la kuar ayat2 sengal dy tuh "sayang kasi org kete kebal? ke kapal terbang? ke baju, suar?" seme kuar.. Aku cakap blik umah bukak sendiri..

Pastu dalam kete otw kiteorg nak gi dinner tuh, dy duk tnye2 lagi kat aku.. Syang marah dop? Hampa dop? Keci hati dop? Aku ckp la, mmg tak.. Sbb mmg aku tak terase pun.. Cos aku tau la, nanti2 dy beli gaknye present tuk aku.. hik hik.. siap2 tnye2 lagi aku nak hadiah pew.. Pastu dy tnye lagi aku hampa tak? Aku mengharap tak? "Pastu aku jawab la, mmg la aku harap ade sesuatu tu aku mlm ni.. Tapi lau xde, pon aku x kesah.. Tu jew la.. Korang jgn tak caye lak, seriys okes aku tak rase kesok' hati pon.. huhu..

Pastu kiteorg pun dinner la.. dinner pun biase2 ajew.. Nan ado la exclusif nye.. Sbb kami nie mmg simple aje orgnye.. hik hik.. Pastu bile balik umah jew.. Encip Izhan pun hangkut la kotak present dari aku yg beso gabak tuh bwk masuk bilik.. Aku pun mcm biase la, mmg jln slow2 jew..Lambat2 sket.. Pastu time aku nak masuk bilik tu, encip izhan lari pegi dapur.. Minum air kate nye.. Aku pun dah felik neh.. Lau ikut kan salunye,mmg dy nak aku jgk yg wat kan air tuk dy.. Siap belum sampai umah lagi dah oder ngn aku nak air ape mase kt dalam kete lagiks..

Pastu bile aku bukak lampu bilik, uppss... wahhhh... uuuuu.. hhaaaaa... Aku terkezut+tergamam+terharu+terexcited(nak tau ape kt dalam kotak..hikss...) = Surprise encip izhan mmg betul2 menjadik kali neh..salute la kat yayamaku tuh)nengok ade 2 kotak hadiah elok jew berbungkus atas katil.. Dalam hati aku, oooo tipu aku yeee.. hikkss..Tapi seriyes aku mmg surprise okes.. hik hik, pat present weii sape tak sonok dan riang gumbira.. Lalala.. Dalam hati aku gak, ucap syukur yg amat pada Tuhan kerna pinjamkan Tengku Izhan Azwar tuk aku.. Love u forever yayam.. ehek.. Org bahagia dengan sayang.. biu biu yayam..


blogger-emoticon.blogspot.com

Aku laju2 terus snap gambo present neh.. See cantek kan kotak tuh.. Pe bende la kat dalam tuh.. Hik hik.. Ade sesape nak tau ape yg kat dalam tuh.. Lalala.. Tunggu next entry neh.. ahakkss.. Saje aku maw kasi saspen sket.. ihik.. Ade ke sesape yg nak tau gak ape yg aku kasik encip Izhan lam kotak yg besa gabak tuh.. next entry jugak.. hikkss...

Cheers~!!
blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

Nyzal Aziz said...

Aku tahu..aku tahu apa mung bagi ke encip izhan..hahahhahuhuhu..ngn mak2 sekali jadik tukang bungkus..siap main ukur2 kesamaan yg tak tahan tuh...bodaku..bondaku..anyway..cekelat tuh sodap...ada lagi...hehehe..

mYpRecious said...

caitt.. kak nor.. mau bikin saspen pun tak bley ka..

Hikkss..

setjiweluke said...

saye tahu gok.. nok jawap bley? ade adioh dok kalu jawapan betul?

mYpRecious said...

yayam neh nok kene hepp ngn org neh.. ahakss..

:p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin