17 February 2009

Sober - Butterfingers (Lalala)

Dah berhabuk dah wei tag neh.. Tapi utk tidak menghampakan Maziah(sik2 dy nie aje yg tag aku..lalala) aku gigih gak jawab.. Ahakkss.. So meh layan tag yg cam besh je neh.. huhu.. Zassssss.. Selain itu juge aku jugak ditag, tag yg same dari justcallmecursive.. huhu




Here are the rules:

1. Put your music on shuffle.

2. For each question, press the next button to get your answer.

3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!

4. Tag 10 friends who might enjoy doing the memo as well as the person you got the memo from.


~~IF SOMEONE SAYS “IS THIS OKAY” YOU SAY?
Curiga - Astrid (Iye kdg2 aku mmg curiga dgn org..jujur ka dy neh?)

~~WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
La camisa negra - Aizat Af5 (Aku pun tak pe maksud neh..ahakks)

~~WHAT IS YOUR MOTTO?
Selamat Hari Ibu - Hujan (Selamat Hari Ibu tuk Che Mok sy, hikkss..lambt lagi tuh)

~~WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
So What? - Pink (no komen la)

~~WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Kumahu kau Tahu - Hujan (Aku sentiasa mahu dorang tahu yg aku sayang bangat sam dorang okes)

~~WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Antara Ada dan Tiada - Utopia (sigh.. betul2, ape yg aku ada dan ape yg aku tiada..kdg2 la rase cemburu lak tgk ape yg dorang ade..tp aku ttp syukur dgn life aku..huhu)

~~WHAT IS 2+2?
Aku Mohon Dengan Sangat - Ost Kiamat Sudah Dekat(Tak tau la sape yg nyanyi neh.. hikkss)

~~WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
I wanna be Sedated - Ramones (Uppss aku ni punk rock kew? lalala..slahkan encip Izhan dy yg ngajo aku dengo Ramones neh..ahkss)

~~WHAT DO YOU THINK OF A PERSON YOU LIKE?
Up, up, up - Goo goo Dolls (up, up and away.. haha)

~~WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Excited - Steven & The Coconut Treez (yeahhh, i'm so excited with my life..huhu)

~~WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Hiss the Villain - Sparta (huhu..)

~~WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Sampai Nanti, Sampai Mati - Letto (Ayarkk.. ape la soklan cm ni lak..sedekah la yassin kat aku)

~~WHAT WILL YOU DANCE AT YOUR WEDDING?
Bangun Semula - Black Coffee Honey (Yeaahhs aku bangun semula utk jadik yg terbaik..)

~~WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Sparks - Coldplay (wooww, yeahh i'm spark when I see encip Izhan.. lalala)

~~WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Suzy is a Headbanger - Ramones (shud be ida is a headbanger..lalala)

~~WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Kepayang - Andra & The Backbone (kepayang? buah kepayang ka or mabuk kepayang)

~~WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Dia - Bhumiband (Dia itu sgt baik..)

~~WHAT’S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Self Inflicted - Katty Perry (lalala)

~~WHAT MAKES YOU CRY?
Melukut Tepi Gantang - Aishah (muahahahaha)

~~WHAT MAKES YOU LAUGH?
Fake Plastic Tree - Radiohead

~~WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
You Don't have to be so nice - Couple

~~HOW WILL YOU DIE?
Dance with Me - The Wonders

~~WILL YOU EVER GET MARRIED?
Ku Tak Bisa - Slank (ahakss, tak biasa hape nye udah selamat setahun aku kawen.. ahakkss)

~~WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Kejujuran Hati - Kerispatih (See, aku mmg jujur gitu..Lalala)

~~DOES ANYONE LIKE YOU?
We are all on Drugs - Weezer (drugs? huh.. never)

~~WHAT SCARES YOU THE MOST?
Tetap Milikmu - Alam Band

~~IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
Dua Sejoli - Dewa 19

~~WHAT WOULD YOU SAY WHEN YOU MEET YOUR BOSS?
Truth is a whisper - Goo goo Dolls ( Betul, betul, betul..lalala)

~~WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Sober - Butterfingers (aku soke butterfingers..hikkss.. ohh emmet.. uppss..larikss)

So here I'm sharing this obligation to these chosen few.

1) Aszwan (exrumate aku)

2) Kak Nor

3) Tengku Iyan (adeq ipo ku)

4) Leeya (pun adeq ipo ku jue)

5) Warnawanie (adeq ipoku lagi..ahakss)

6) Mrs Hafiidz Nadia

7) Jiejah

8) Crescent

9) This is Mine

10) Eibu Junes

blogger-emoticon.blogspot.com
P/s uikkss.. Ramai betul la org kat bawah opis aku ri nie.. Ade shooting drama kat butik Fatimah Songket kat bawah opis aku neh.. Elok jew crew2 dorang duk lepaq kat tangge opis aku.. hik hik.. Pastu tadi, terserempak ngn Mustaffa Kamal.. Aku soke dy kalau berlakon.. Hensem la dy neh, tue2 pun ncem lagi.. huhu.. Pastu, aku tak tau dah artis mane lgi yg ade.. Saje aku menjobo gtau korang.. Kat opis korang ade ke org shooting.. ahakkss.. Tetibe kan aku neh.. Gediks+poyos lak.. huhu.. K, Cheers~!!


blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

fazemy said...

Saya pun tak buat lg tag maziah nih..huhuhu

crescent said...

haha cres da pernah buat..
so x yah buat dah..
wahahahaha *gelak jahat*

mYpRecious said...

hik hik.. okek.. itu adelah di ampunkan..
nanti ko crescent, lau sy dpt tag lagi kamo org 1st yg sy tag..

muahahaha..

Riezal said...

wow cool tracks.. :)

mYpRecious said...

huhu.. cool ka.. sy tak hot, sy cool..
lalala..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin