10 February 2009

Kes sayang sangat.. hik hik..


Nengok le tu, dah nek kulat sudaa.. Sayang tau tak sempat aku nak merase.. hikkss.. Nak kasi nampak kulatnye sile klik tuk enlarge the pic..

Adoila.. Kes sayang sangat lah kunun2nye.. korang nengok le ape dah jadik ngan coklat yang encip Izhan kasi kat aku neh.. Lalala.. Dah berkulat okesss.. diulangi adelah suda berkulat.. ahakkss.. Lawak betul la aku neh.. Dah lame tau encip Izhan belikan coklat ni tuk aku, mase bulan 11 tahun lepas.. Huhu, skang dah bulan Feb 2009.. Lame gak aku peram wat pekasam neh.. Dah le tak letak lam peti ais.. Aku peruk jew lam gobok kat umah tu.. Haha..


Dy nye box ni santek tau.. aku soke gitu, ala2 romatik d'amour jew.. hikss.. Tu le yg aku sayang sgt nak makan..

Kan betul aku cakap de 4 ketul harge sampai berpuluh hengget.. tinggal 3 sajo, lagi sebijik dah terhdam dgn jayenye dalam pewut laki aku.. Lalala

Hari ni time aku ngemas2 tetibe lak aku teringat kan coklat neh.. Aku pun amek la kunun, nak makan.. Korang ta tak pesal la aku syg nau nak makan coklat neh.. Dalam satu box dah le ade 4 ketul je, pastu rege mak aihhhh mahaii gilos.. aku agk2 lupe dah bape hengget encip Izhan beli neh.. dy beli mase pegi kursus kat Genting Highlands, pastu katenye lagi coklat ni handmade.. Itu pasal yg mahaii sgt.. Dy beli 3 box time tuh, yg 2 box tu dah langsai kiteorg bedal.. Pastu bile nak bedal yg neh, aku pun cakap la ngn encip Izhan.. Sayang la nak makan yg neh, dah le mahaii de 4 ketul je lak tuh.. Org nak simpan dululah.. hikkss.. Amek ngko, sekali udah berkulat.. ahakkss.. Buat harte je la ko.. muahahaha..

Pastu yg lawaknye tadi, aku punye lah sonok sbb nak makan dah coklat ni kan.. Pastu aku kasi le kat encip Izhan seketul.. Sekali encip Izhan, bukak jew pembalut terus ngap masuk molot.. Tak tengok2 dah... Lalala.. aku lak, lau nak makan pe2 mesti aku belek2 dulu cium2 dulu.. huhu.. Aku pun jerit la, "Yang naik kulat doh nie".. tapi sayangnye terlambat sudaa.. dah selamat masuk molot dah.. Ahakkss.. Pastu encip Izhan bole telan jew.. Aduilla laki aku neh.. Kan sakit pewut aku jgak yg susah hati, dah le demamnye ade suam2 kuku lagi.. Pastu, petangnye tadi sikit2 masuk toilet laki aku tu.. Aku pun tak tau le adekah sebab coklat itu kah? Tapi aku dah kasi makan ubat.. Ubat sakit pewut aku dolu ade lgi balance 2 biji.. Tu la ye cite aku.. So, korang the moral of the story lau nak makan coklat tuh sile belek2 dulu yerkk.. Lau dah berkulat, menjawab la ngko kat situ ngn pewut ko.. Alamatnye, makin banyak dah lumayan lah pelaburan anda.. hahaha..

Ok.. Cheers~~!!


blogger-emoticon.blogspot.com

9 comments:

adanzz hanzz said...

wow..bestnyaaa.adannzz nak gak leey x..kongsi kla ngn adanzz

Wahidah said...

Alahai sygnya smpai berkulat

~ceRRy beRRy~ said...

ay0y0y0..
camne leh simpan lame2 camtuh..
klu ku dh lame ku habeskn..
nmpk pn cam sedap jekss!!! hehehe...

myprecious said...

mmg sodap pun.. hikkss.. tp syg yg nie tk sempat nk rase, berkulat sudaa..

simpan wat hiasan je la..

huhu

xnx said...

ahakssss..ape ke hei nye smpai bekulat..tu ler....kalo syg pon agak2 ler...haisyyyy..kn da rugi..

rugi..rugi..

nmpk sngt nk suh mat dehang bli lagik tuh...ngiahahaha

setjiweluke said...

mat dehang kene cirit birit plok ning sebab makan coklat berkulat.. sat.. nak pi toilet lak ning..

maziah said...

mak ai laki ko!! terus ngap jek!! muahahaha....cian laki ko tu ek, pi doktor la kalu xelok lg..

yg ko pun satu, pi letak kt robok lemari bt pe, kunun nostalgic ler pulak..!! ngeeeeee...

myprecious said...

Maz--> Hikkss.. Tu le pasal.. Men ngap jew.. huhu.. mmg pun, kunun2 nostalgic la tu..ahakkss..

Ni pon bru jew pas blik dr klinik, dpt mc laki aku ri ni..

Baru jew baik demam skit pewut lak.. hikss..
Cian dy..

mrs hafiidz nadia said...

arkk..cam tekembang anak tekak tengok gambo ceklat yang ade kulat itew..camne la encip izhang leh makan walhal dalamnye mungkinkah ada ulat kemulat..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin