19 February 2009

Jumpe Kawan Sekolah.. huhu




Dari kiri, Esoh dan Zam.. Dorang ni membizi ngalahkan PM taw.. ssh nau nak jumpe.. hikkss

Sempat lgi amek gambo belakang yellow man tuh.. huhu..

Wahh.. akhirnye dapat gak aku jumpe dak 2 ketul neh.. hiishh lame betul tak jumpe dorang neh.. Mewindu gak aku kat dak 2 ketul neh.. huhu.. Pg tu aku pat text dari Esoh, ckp tgh hari nak lunch sesame ngn aku.. Aku pun ape lagi, lalala la.. sonok tak terkate.. Dah janji ngn Esoh, dy nak dtg mam kat area opis aku nie jew..



Macam numuk nau aku time neh.. aku tak senumuk itu ye, baju tu yg kembang sbb kene tiup angin dr belkang kan.. huhu.. kukuh tak alasan aku.. lalala

Pastu lam kol 11 lebey cam tu, aku pat kol dari Zam.. Gitau dy ade kat bando skang.. Reti gak balik kampung cik misi neh.. hiikkss.. Aku pun ape lagi, ajk le dy join venture lunch aku ngn Esoh.. huhu.. Wahh, sangat sonok okes bile lame tak jumpe, pastu sesekali jumpe... Banyak nau cite yg nak di kongsi kan..

Aku ngn Zam kat depan Butik Fatimah Songket.. uikkss, butik neh yg aku mentionkan kat entry aku yg lepas yg wat shooting kat sini tu..

Tapi, sekejap je tau kami lepaq.. Tak makan pun, sbb rase kenyang jew bile dah tgk muke memasing.. ahakss.. Kami duk ralik semabng jew, cite itu ini.. hahaha.. Bnyak tau kenangan yg terimbau time tu.. Sempat lagi duk cite2 pasal kisah2 lawak time skola dulu..

Tuk pengetahuan korang, Esoh nie adelah merangkap ex-honey(madu)ku.. muahaha.. Atenye nape lak madu? ahakss.. Aku satu kelas ngn Esoh ni stat mase form 4. Pastu, kiteorg punye kelas dekat ngn kelas dak form 5 yg nakal2(kire kelas sastera yg plaing ujung la..) Aku ni duk kelas sain tulen dlu.. Pastu, kami salu duk usha dak laki neh, name dy Syawal.. Aku ingat lagi tuh.. Aku ngn Esoh ni la salu geng, lau si Syawal tu lalu dpn kelas, mesti kuar ayt2 gediks kami.. "oh abg Syawal ku.. muahaha" bkn sebab aku crush ke ape ngn dy.. Tapi saje weii.. Aku mmg soke main2 mcm tu.. Siap lekat wei name Syawal tu jadik Abg Syawal.. eeeuuuwww.. sgt geli okes..
Hensem ke si Syawal neh? ahakkss... motipp?? lnsug tak hensem weii.. mati la aku kutuk org.. ahakss.. Tp dy ni soke sgt dtg duk nyibuk2 kat kelas aku mase cikgu tadop.. pastu kebetulan gak si Syawal neh sekampung ngn Esoh.. huhu.. Tu yg kami gediks2 ngaku sbg madu.. muahahaha.. mengong betul kan.. Saje nak main2, soke gurau2 mende gile2.. Windunye aku zaman sekolah dlu.. Aku mmg nakal wei mse skola dulu, muke aku mmg di kenali sbg yg paling soke sakat org.. Atenye aku duk kelas sains 1 kan.. kunun2 nk gtau duk kelas pandai kt korang neh, tp seriyes wei aku mmg tak pndai.. Pastu dak kelas aku seme agk2 skema.. tu yg aku soke sakat dorang.. dak laki ade 4 ketul jew lam kelas aku.. Tu pun nasib ade gak.. ahakss..
Pose dari Esoh tuk pengunjung blog aku.. hikkss... pose yg same dri zaman sekolah lgi.. larikkss... huhu

Cite pasal Zam lak.. Dy neh beshpren aku since aku sek. rendah lagi.. Aku stat kawan2 ngn dy mse darjah 2.. Dy ni ala2 gediks dr kecik lg(huhu..sesekali kutuk kwn sendiri, boley?haha).. Tp, dy ngn aku sgt ngam.. Dan dy paling memahami aku dan dy lah tempat aku mengadu sgala citer sedey gumbira aku.. Kami ni mmg cm belangkas kat sek, bertempek je aku ngn dy.. tp stat form 5, au ngn Zam duk kelas asing2.. Tp kami tetap kamceng mcm biase.. Dan sampai skang, aku ngn dy tetap rapat mcm dolu even Zam jarang balik cuti, name pun misi(nurse), bz je manjang..

Zam nie, pantang gilers lau nampak cermin.. Nampak cermin jew mesti nak tgk muke sendiri tak kesah la cermin tu kat amne2 pun.. peel dy yg stu neh mmg dr zaman kanak2 ribena lag tak penah berubah.. huhu..

Hurrmm, lebey kurang kol 2 lebey cam tu.. Kiteorg pun blahh.. Sekjap gilos okes.. Seriyes aku puas lagi burak2 ngn dorang 2 ketul neh.. Esoh dah nak blik opis, dy tgh prektikla skang neh.. Aku pun nak balik opis gak.. Tipon berdering kat opis tu sape maw jawab.. huhu.. So, lenkali jumpe lagi ye korang.. Gua sayang bangat same korang.. lap u.. mmuaacckksss.. :p

Cheers~!!



7 comments:

nbalike said...

Hi,your blog is very nice.I like it very much. welcome to my blog !my blog is about Cheap Air Jordan Nike Dunk and Silver Tiffany. could you give me some suggestion? i shold thank you very much.

nbalike said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Silver Tiffany we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Silver Tiffany are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Silver Tiffany ranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Silver Tiffanyproducts that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows.

Our Silver Tiffany:


Earring
Necklace
Bangle
Bracelet
Ring
pendant
Elsa Peretti
Return To Tiffany
Tiffany 1837
Paloma Picasso
Atlas
Frank Gehry
Browe Tiffany Notes
browse Siffany Somerset
Browse Tiffany Signature
Etoile
Tiffany Beads
Cushion

Wahidah said...

best sgt kalo dpt jumpa kwn 2 lama esp during school time...miss them laaa

♡ Eibu June's ♡ said...

salam myprecious...
amoi2 jumpe kwn lame sronoknya...mmgkan kalo jmpe kwn lame ske sgt...kan!!!
dan tuk pengetahuan myprecious, ibu da jwb tag dari awak...komen ye..kalo rasa cam pelik & x sesuai kutuk pon x pe..redha,..hehehe

Warnawanie said...

suddenly, i miss my good old days :(
rasa mcm nk kembali ke jaman-jaman persekolahan...

setjiweluke said...

huhu.. gi kursus di k.b baru ni pun jupe gok nge member skoloh lame dulu.. eheh..

myprecious said...

ibujunes--> thanks tau sudi jwb tag sy.. hikkss.. mmg sonok pun bile jumpe ngn kwn2 sek dulu.. kecoh jdinye bile seme pakat nk imabau kenangan lame.. huhu..

warnawanie--> mmg sonok sungguh jaman persekolahan itu.. huhu.. i miss my gud old days too..

setjiweluke--> yayam jupe piye gop? geng2 sesma dolu kew.. huhu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin