16 February 2009

Jeng jeng..

blogger-emoticon.blogspot.com
Huhu.. Sape nak tau aku pat ape dri encip Izhan sile angkat tangan laju2.. ahakss... Aku soke tau pat present neh.. sbb dah lame aku nak, tp ntah pesal tak terbeli2.. Cam memahami gitu encip izhan ni kan yg aku dah lame nak...

Tepon baru okes.. ahakkss.. Dulukan aku penah kene ragut tau.. Pastu hp aku lak of cos la lam h/beg aku tuh.. Sejak aku hilang hp tuh aku tak penah beli2 dah hp baru.. Aku pakai je hp ape2 jew yg ade.. lagi2 kan bile aku stat masuk keje nie, bos aku kasi satu hp ngn line celcom lagikss tuk keje la.. call customer and wut so ever.. Tp kdg2 aku gune gak tuk personal.. ahakkss.. Pastu, aku cilok hp ayah aku tuk personal maxis aku.. Kire cam hp nie tuk aku sbg call and msg sajo.. Yg len2 tado pun takpew.. Tp bile pat hp neh, of cos aku soke.. Dah lame gak aku usha2 hp neh mse jln2 kat mydin mall.. cute jew.. Dan aku sgt gumbira ngn present ini.. Luf u yayam.. hikss.
.blogger-emoticon.blogspot.com

Dan yg paling wat aku gumbira, hp ini adelah berkaler PINK.. ahakkss... sgt cumil okes...

Aku soke hp aku neh.. bile dy tutup cm nie.. nampak cumil jew pade pandangan mate ku.. ahakkss..
blogger-emoticon.blogspot.com

Kiut kan.. Lau korang rase tak kiutkan, harus cakap kiut gak.. amek la hati aku sikit.. ahakkss..

Dan aku juge dapat coklat lagi.. soke tau kasi aku coklat, huhu.. tau la aku mmg soke makan coklat.. ahakkss.. Dan kali ini, aku takkan sesekali biarkan dy berkulat lagi.. Even malam tadi, sayangnye aku rase nak makan.. dah le cumil2 seme.. Packaging dy punye lah kiut.. sayang okes, nak makan.. Tapi aku makan gak slow2 sambil pejam2 mate gitu.. bru sorrggaa... huhublogger-emoticon.blogspot.com


Thanks encip sayang for this present.. Org sangat soke rase mcm nak nanges.. ahakkss.. Org biu biu yayam.. lalala..

blogger-emoticon.blogspot.com

Ok bye.. Cheers~!!

blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

maziah said...

wah best nye!!!!

hp baru!!! kiutttttt sgt!!!

mrs hafiidz nadia said...

olololo..rementiknye encip izhan anda..tak sangka kalu tengok dia camtu repenye seoram yang jiwang..huhuhu..

Cursive said...

hehehe.. YOU'RE TAGGED BY ME!!

Wahidah said...

wah bestnya dpt hp br..nak jugak

mYpRecious said...

ahakks.. huhu.. soke soke..
tp kalau pat preseny len pun tetap soke gak..
I luv surprises~!!
lalala

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin