09 February 2009

::I'm away to Besut::

Oh.. skang aku adelah berada di Besut.. Cam chipsmore lak aku kan.. sekejap ade sekejap tade(bole ke gune ayt ne, belasah je lah).. aku amek keputusan drastik petang tadi, aku apply coti tuk esok.. So, besok adelah aku coti.. Hati aku mmang rase tak sedap since petang tadi.. aku sgt risaukan hubby aku encip Izhan.. macam mane la dy kat Besut nun.. Aku risau takut dy tak makan, tak makan ubat dan aku risau takut dy demam gigil2+mengigau mlm nie sape yg nak tgk2kan dy.. For sure kalau aku tak berade di sni malam nie.. aku mesti tak boley tido teringatkan laki aku neh..

Dats why petang tadi aku sangat nekad.. Pas apply coti, aku mintak kebenaran kuar awal cos aku nak amek bas ke K.Bharu lak kan.. Kol 4.30 pm aku dah kuar, tumpang ngan Nazri driver van kat opis aku.. So dy drop aku kat bus stand cos dy pun nak balik gak kan.. Nasib still ade bas ke K.Bharu, tp bas aku kol 6pm.. aduss, 1 jam setengah gak aku nunggu b4 bas gerak.. Tapi aku leke perhatikan gelagat org di stesen bas.. Mungkin org pon perhatian gelagat aku kan.. ehek.. Aku amek bas ke K.B then aku mintak driver bas trunkan aku dekat Jerteh betul2 depan S.K Pusat, so encip Izhan tak yah la nak pick up aku jauh2kan.. Dy pun tak sehat lagi tuh.. Dalam kol 8pm camtu aku dah sampai kat Besut neh.. Huh, penat nye aku rase.. Dalam bas tu, pale aku lak yg pening2 rase.. Tp takpe, aku ok jew..

Aku lege aku di rumah bersame laki aku skang.. Hurmm, betul sangkaan aku; panas betul badan dy.. Kesian aku tgk, monyok jew.. Kepale pun pening2.. Rehatlah sayang, org ade kat sini jage sayang.. Tapi demam dy tak seteruk demam yg dulu... Lom thap mengigil lg badan dy.. Lepas makan sandwich tuna+milo panas, pastu makan ubat trus dy tido.. Syahdu jew aku tgok wajah laki aku bile dy sakit, makin bertambah rase sayang dan kasih aku pada dy, yang selame ni pun mmg tak pernah berbelah bagi.. Owhh, ayat aku agak jiwang malam neh.. Sowy le kalau ade yg geli2.. hikss.. Aku bersyukur atas perasaan ini yg telah dikurniakan pade aku.. Dan aku gembira menjalankan tanggungjawab aku sebagai isteri kepada encip Izhan Azwar. Cepat sembuh ye sayang, kalau dop sehat org namoh kasi pegi tgk bola besok.. Luv you with all my heart my dear sayang..

blogger-emoticon.blogspot.com
P/s Gud nite seme.. Aku pun nak masuk tido dah.. Badan letih je rase..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin