01 February 2009

Gilak Punya Olang~~!!!

Gambar hanya utk hiasan.. "cess see tgn maw merayap"

Geram betul aku hari ni.. Aku rase macam nak meledak mcm kerakatoa(tul ke aku eje cm ni.. hikss) jew.. Aku rase lau time tu aku ade bom tgn ke bom ke kaki ke harus dah berkecai apek tua tak sedar diri tu.. Mmg #*!!$$%$#^$# tuuuuutt.. Aku tak bley la nak tulis censored wei.. Aku geram neh, mulut aku pon mcm longkang sikit la.. Mintak mahap la yew..

So, citernye cam ni ha.. Aku kan dah ala2 lewat tadi, tu le sape suh sampai umah tadi aku tak trun pegi keje ngn Kak Nor trus.. Aku bole bantai sambung tido lak.. ahakkss.. So, terpakse la aku amek cab. Nasib le time aku trun tadi tak panas sgt, lau tak rentung le aku.. huhu.. Pastu kan, aku dah suh pak cik teksi tu benti kat depan opis aku cos aku mmg malas nak jalan kaki lam bando tu.. sesak dan aku mmg tak bape soke.. Skali pak cik tu ckp, dy tak nak anto smpai situ dy nak bent kat stesen teksi jew.. hampeh tau pakcik tu, bkan aku tak bayo pun..

So, time jln tu aku amek le jln short cut, dekat sikit.. Fyi, jalan tu x sunyi pun.. Mmg ramai jew org lalu kat situ.. Pastu aku lalu la kat sebelah apek cine naik beskal, elok jew dy benti kat situ aku wat dek je la.. Tp aku pasan la mate dy tu baikk je duk usha aku.. Cessss... Pastu bile aku dah lepas lalu kat sebelah dy, trus dy kayuh beskal dy lalu kat sebelah aku sambil cakap perkataan lucah yang aku rase nak lempang2 jew muke apek cine tak sedo diri tu.. Mmg sial betul perkataan dy tu.. So, aku rase mcm tak perlu kut aku tulis kat sni.. Korang paham2 sendiri la ek lucah yg mcm mane tuh..

Hurrmm.. Again aku kene mcm nie.. Tapi nasib baik gak la kan dy tak ikut aku, tp gilos dy mmg tak berani kate ramai org kan kt situ.. Tapi mase aku kene tu, mmg xde org.. so mcm org yg gile s..s tu amek kesempatan la.. Budus betull.. Aku tak sempat nak buat ape2, aku just tengking and cakap dy "Bodo ngn Giler" pastu dy cabut lari laju2 kayuh beskal dy tuh.. Lau dy dekat, mmg aku dah hempuk ngn h/bag aku yg beso neh..

So, sape ckp.. Org melayu jew yg suke wat gangguan sexual neh.. Org cine pun same gak.. Dulu aku penah kene gak, tp lam bas la.. siap dy raba lg.. mmg la sial!! Aku mmg sgt geram mase tuh.. sbb aku sgt geram, so malas dah aku nak ingat mende yg sakitkan hati aku neh.. Dorang2 neh mmg xde keje lain kut.. So, ape yg aku bole ckp dah banyak kali gak aku kene mende2 mcm nie.. Mostly dalam bas la..

Untuk pompuan2 kat luar sane, pls be careful.. Pastikan jgn jaln di tempat sunyi bersorangan dan jgn kuar mlm2 sorang2.. Skang dah la bnyk kes rogol seme.. Syang la diri sendiri.. Itu aje aku nak bebel tuk entry kali nie.. Sebab aku punye bengang tak hilang lagi, terngiang2 lagi kat tinge aku ape yg apek budus tu ckp tdi..



Hanya sekadar hiasan

10 comments:

RieNa.YuMi said...

apek tua tak sedar diri....asal tak tendang jer beskal dia kasik dia jatuh...hahhaa...gile kejam i kan....

maziah said...

kureng jek apek tu...uish bahaya tol weh...
ko kne jage diri leklok..xmo lalu kt situ klu xde org..

B..alang said...

laen kali bawa pepper spray ke ...just in case ,,,

eya said...

peringatan yg sgt bergune pd wanita2 diluar sn.

Warnawanie said...

apek tue tak sedar diri...
kasi lipat jer apek tu lenkali...

myprecious said...

Nasib le apek cine tu dah lari laju2 kayuh beskal dy.. lau tak mmg aku dah kasi baling ngn bata wat umah tu.. ohh.. kuat ke aku.. utk menyelamtkan diri kompom jadik kuat kut.. hikss.. pompuan2 kat luar sane tlng hati2 k..

xnx said...

cissss....siot punye cino hapek..tue xsedar diriiii..dah nk mamp** pon sempat lgik mengenyam...kalo haku, dah gegel 1 bdan tuh gaknye...mangkok punye hapek...grrrrrrrrrrrrrr..dah le aku salu jln sensowng da...aduesssss..tkotnye dunie skrng nih...

mYpRecious said...

xnx--> tu la na.. ko kene hati2 skang.. ramai sgt org jahat.. ikut ckp b.alang tu, kene bwk pepper spray malang tak berbau kan..

cinderella_parker said...

sexual harassment mmg de kt memne
tu nseb baek harassment jnis pnakot

mYpRecious said...

cinderella_parker--> betul tu.. Kat mane2 pon ade kan.. even kat opis sendiri pun ade.. kene hati2 selalu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin