22 February 2009

::Don't worry I'll Catch You::



Malam tadi kan, aku tido dulu sebelum encip Izhan.. huhu.. aku nantuks sgt la, xleh nak celik.. huhu.. Dah le pgi tadi encip Izhan tanye aku nape aku tido, dengkur kuat sgt mlm tadi.. haha.. nampak sgt tipu, huhu.. *tetap xnak ngaku gak tuh tido dengkur*.. Aku lau tido smpai tahap dengkur tu for sure aku letih sgt atau pun aku ngigau.. hahaha.. yes, aku kdg2 mmg tido mengigau.. huhu.. kantoii sudaa~!!

Pastu kan, encip Izhan neh, lau dy tak tido lg kojenye adelah mengadap mr lappynye.. Dlm aku duk mamai tuh, cam terngiang2 jew masuk lam tinge aku encip izhan duk pasang lagu I'll catch You by The Get Up Kids .. Rase cam owh, syahdunye lagu neh.. huhu.. rase cam terawang2 gitu, cam encip Izhan duk popok aku sambil nyanyi2 lagu neh kat tinge aku.. hahaha.. Ade cam sikit ngade2 di situ.. hikkss.. Aku nak ngade2 manje ngan laki sendiri ape salahnye kan.. kan kan sayang, buley neh neh.. huhu :p

Pastu, pagi nie.. Bile bukak blog aku nengok ade encip Izhan comment kat entry Lagu 'becaused you love me' tu and dy paste lirik lagu neh.. So, aku rase cam.. owh nak wat entry la pasal lagu neh.. Dan i'll owez know syang u'll catch me even how berat me is.. yes, aku ngaku aku adelah sikit numuk skang.. dulu zaman berchenta berat 53kg jew.. skang udah 60kg.. lau korang nak kutuk pun kutuk la.. ade aku kesah~!!, as long as i'm happy.. ngeee.. haha.. tp mencik tau, encip Izhan soke tau ckp aku berat sampai 85kg.. agk kejii di situ okess.. saje je tau, kasi aku sentap lelebey.. "syang, org tak senumuk itu okes".. hikkss... Saje la tu nak gurau manje2 ngn aku.. lalala..

Jom kite layan vidoe clip neh.. sambil dengo lagu I'll Catch You, sgt meruntun jiwa dan raga okes.. huhu.. sesape yg lom penah denga sile la jgn malu2 denga.. of cos korang nanti soke giles..huhu.. Tp lau korang jadi gile, jgn salahkan aku neh.. huhu, larikksss.. dan lagi satu aku soke clip neh sbb ade katun2 yg kiut taw.. i loikee.. Tetibe aku rase mcm hari ni aku adelah tidak "Sunday Blues"*(atenye Trg kan koje hari Ahad) lalala..






I'll Catch You
By : The Get Up Kids

Can you sleep as the sound hits your ears?
one at a time
an unspoken balance here
unabridged for so many years

that I should stare at
receivers
to receive her
isn't fair

don't worry I'll catch you
don't worry I'll catch you
don't ever worry

your arms in mine
any time
wouldn't trade anything
you're still my everything

to my suprise
before my eyes
you arrive

don't worry I'll catch you
don't worry I'll catch you
don't ever worry

still breaking old habits,
habits
you pulled the wool over me
and I can see everything
everything
remembering
Jinx removing

don't worry I'll catch you
don't wory I'll catch you
don't ever worry

no need for reminding
you're still all that matters to me...

P/s Thanks for the 'catch'.. huhu.. Luv u heart..

Cheers~!!


8 comments:

This is Mine said...

mencik ar ginieh!!

nk manje2 ngan akak gak ar...


huhu~

=P

mYpRecious said...

This is mine--> farah~!! ape lagi ayuh la kite berkala oke.. ahakss..

nak manje2 ngn akak? hikss.. ololo, meh cini meh duk ats riba maw..
akak popok2 vontot neh..

huhu..

This is Mine said...

uiks??

akak ingat sya nie tecik??

ishk3x...

kecik skit dr ank gajah je tau,...


wuwuwuuwu~

ngee~

kueh bakar said...

tgk ler citer 'cacth me if u can'...

xnx said...

huhui..adelah sngt besh diz song...moi ousi (sye suke jugek....eje adelah xpasti betul ke x...ngiaaaahahaha..)

Riezal said...

nice song.. thanx for sharing :) cheers

mYpRecious said...

xnx & yna --> mmg nice kan song nie.. ri ni sik duk layan persaan dengo lagu jew.. hikkss..

yes.. i'm addicted to dis song..

maziah said...

aku hanya tertarik ngn perkataan KIDS tu je...

bile ek ko nk membunting kn pewut ko tu.....

muahahahahahaha aku jahat..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin