05 February 2009

::Congrats A.b.a.n.G::


Abang?? hikkss.. Ank buah aku kah?? no no no.. bukan, bukan, bukan.. Tapi abang akula, satu2nye abang yg aku ade.. huhu.. Abang aku nie pun aku just panggil abang sajo..

Aku nak congrats juta-juta lemon kat dy cos dy dapat offer letter dah dari SPA.. Congrats wat abang aku sbb berjaye keje gomen pade usia..... uppss.. ahakkss.. Abang aku nie lebey kurang sebaye jew okes ngn encip Izhan.. Just tua dy setahun jew dari encip Izhan..

Dan aku sangat heppy utk dy.. Sbb aku salah sorang yg patut di beri credits, cos dy lepas interview tu.. ahakkss.. nak jugak tuh.. muahaha.. Ye la, aku kan dah pengalaman 5 kali pi interview SPA tu.. Tp naseb aku salu malang, why?? Tak penah lepas.. Tensen betul!!.. So, aku la yg bgtau dy etikanye cam ne, ape kene pakai, yg tu yg ni seme.. ahakkss..

Now, abang aku ngah tunggu surat penempatan..ahakkss.. yg ni sgt saspen itu.. huhu.. Sabar ye bang.. Ade rezeki dy anto le berkhidmat kat Trg, hikkksss.. Abang aku ni pat berkhidmat dalam Jabatan Kesihatan okes.. Pe2 pon congrats dari adikmo terchenta ini..

Hikkss.. Ini ler dy abang Jepp ku.. muahaha.. Saje aku maw kasi dy femes sket pat sini.. ahakkss..

Ini namenye dak Damia Ramadhani.. Ni ank abg aku.. Cengeng nau dak neh.. aku usik sikit msti nanges hover2.. Che De dush2 Mia kan.. ahakks.. Nasib le cumil.. muahaha..


Mia tengah blur time neh.. Bru bangun tido.. Dy neh mmg ngengade siket.. Tp walau cam ne pun Che De tetap windu kamo mae lame kamo duk KL nun.. hikks..


Nengok tu muncung dy kan main lagik.. same lagik ngn papa nye..

Tak pat nak tempek gambo kak ipor ku yg sorang neh.. Pasal ade gangguan teknikal kat gambo tu.. Takpe2, len kali aku tempek gambo Kak Sue(Kak iporku) neh..
Cheers~!!


1 comment:

xnx said...

mia yg sngt chumillll...dlu jumpe kecit lagik..skg da beso kamu yek..lalala

hmmm, congrats kat abg gak ler...bile plak time kite ni erk..hmmmm

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin