13 February 2009

::Burung Hantu::

mule2 aku kire kamben2 neh dolu.. lau tak tido gak, aku kire bulu kamben lak.. haha.. :p
blogger-emoticon.blogspot.com
Shitto~!!

Dah kol wape neh.. Oh apekah mate ku ini.. segar bugar lagi.. Besok, for sure bangun awal gak, atenye duk umah mentua kan takkan la nak wat peel mcm kat umah sendiri.. umah sendiri maksud aku di sini adelah umah mak pakku.. hikkss.. Sebenarnye mate pun dah ala2 nantuks tapi aku tak leh tido.. Pas wat entry ni kompom aku leh tido.. huhu..
blogger-emoticon.blogspot.com

encip Izhan dah dengkur tahap 18 neh.. mimpi pun dah masuk yg ke 128.. ahakkss.. Tapi tadi encip Izhan masih pening2 pale lagi.. Hope besok dy akan ok.. Aku mmg soke merisau hover2.. hikss.. Tu tande aku sayang.. Uppss.. Ahad neh adelah 1st Wedding anniversary kami.. huhu.. Thanks for the happiness yayam.. Org biu biu yayam.. Lalala..

Ok, maw tido dah.. Cheers~!!

6 comments:

eya said...

epi enibeseri..

fazemy said...

Ahad ni besday saya jugak. Hehehe.

Saya klw takleh tido jgnla nk kira kambing biri2 tu. Nnti lg takleh tido sbb kdg2 ada biri2 yg lompat laju sgt. dh terlepas. pastu dh lupa kira smpai brapa dh. kena kira balik. err menjadi ke klw kira kmbing tuh?

xnx said...

kehkehkeh...xley tdo yek.cian dy..lololo..

aku tdo nyenyak jek lastnite..pg nih teroverslept plak..kul 8 baru bngun..cm lipas kudung besiap..hiksssss

Cursive said...

HAPPY ANNYVERSARY to Encik Izhan dan Puan Izhan (name mende eh, xtau ke x igt ke saye dah lupe dah)

Nyzal Aziz said...

Eppy 1st Anniversary...wahhh...dah setahun tuh..dop celebrate ker ngn yayam? Dop pon kita celebrate 2 org? huhuhu..karang blanja org mkn kat noodle station? ada bleh? wehhh..wedding consult pon tk claim lg nih..ahakss..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin