03 February 2009

Birthday Danish Part 2 (Dekat Tadika)

Si Birthday Danish Aiman/abang.. encemnye anok buah Che' De nie..

Disebabkan kejadadian yg jadik kat kat kedai kek Ziq tuh.. Kami sampai lambat okes kat tadika abang.. Kol 11.30 lebey bru la smpai kat depan tadika tuh.. Huh.. Sangat menyusahkan kami gitu sebab terpkase pegi carik kek yg baru lak kat kedai lain.. Sgt mbuang mase kan..

Bile kami sampai je 'kanak-kanak' seme ngah duk makan dah.. skema gitu ayat 'kanak-kanak' huhu.. meh nengok gambo lak..



Ini lah 2 biji kek birthday abang.. Yg bulat tu, main beli yg dah ade kt peti ais kedai kek Sweeden. Tp nsb gak la, dah tempah satu kek spiderman kt kedai sweeden gak.. lau tak lg kesian kt abang..

Abang dah tak sabar2 nak tiup lilin kat kek dy.. Cumil betul la kanak2 nie seme..

Seme pakat2 kerumun abang.. nyanyi kan lagu 'happy birthday'

Banyak lagu yg dorang nyanyi tau.. 2,3 lagu camtu.. fenat aku tunggu bile la nak abes.. hikss..
Uppss.. Mummy abang ngn Che De nye.. huhu.. Sile jgn gedikss ye.. Lalala

wahh samseng betul muke ko Tencik.. Che De dush dush kan.. dah le disaster.. muahaha.. Ni la si Tencik Afham adik si Danish.. :p

Che De ngn Tencik neh.. Nakal neh, ssh nak tangkap tau..Sik lari2 jew.. penat aku nak kejar dak neh.. dah pat tangkap laju2 aku snap gambo.. hikkss..


Abang cakap, saye nak kek spiderman cikgu..

Cedapnye makan kek.. Tp pesal sorang2 neh..


Ade lagi la.. Ooo duk dekat awek ye.. kecik2 pandai usha awek dah ye.. hikkss... blaja ngn Achik kew? huhu..

Abang ngn nenek.. Ni lah Che Mok saye.. huhu.. Merohnye che mok.. huhu

Che De pon maw makan kek la.. Nyam2 sedap gak kek neh.. Aku telan aje seme.. Lalala


Sempat aku tangkap kawan abang name Boboy neh.. Nomey betul, numuk2 dak neh.. besh jew feluk dak nie..


Itu ajer citer aku entry kali nie.. Tammat sudaa citer birthday danish.. takde dah sambungan part 3.. huhu..

Ok.. Cheers~!!

Korang pi lah jenguk blog Ziq Deli Cafe tu.. Cam hangat sikit la aku rase.. Ade lagi customer lain yg complaint selain aku rupenye.. Mmg peel staff dorang camtu.. aduii la.. Lu pk la sendir cm ne nak wat tuh.. hikkss.. okes papai..

4 comments:

inie-chan said...

happy birthday abg!!~

fazemy said...

Kek-kek tu sgt cantik. sayang nk makan. bdk2 suka betulla tu.

Warnawanie said...

tgk gambar kek, rasa nak makan kek :(
tgk gambar nugget, pun nak makan nugget..

skrg ni rasa nak makan pizza plok.. pizza yg ada nenas tu.. hawaian chicken.. oooo apekah...

tapi nenas takleh makan...uwaaaaaa

mYpRecious said...

fazemy--> hiks.. mmg sonok pun tgk budak2 time nie.. dorang wat muke tkezut bile tgk kek tu.. ayt si danish "wahh hebat la kek saye ni che de" skema betul ank buah aku neh..

Warnawanie--> Tekak org pregnant ni mmg le cmtu.. tgk tu nk tu, tgk ni nk ni.. same la ngn mak buyong lg sorang pat umah tu..ahakks.. wanie buley geng la ngn kak nor.. huhu..

larikksss.. :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin