29 January 2009

::Tagged by Maziah::

Lagi2 si Maz nie yg tag aku.. huhu.. Ampun, aku tak marah ko neh.. huhu.. Jgn lenkali ko dah x nak tag aku sudaa.. ihik.. aku soke jew, sbb bile ade yg tag aku.. Aku tau org tu mesti ingat aku.. Muahahaha.. Bile org ingat aku I Loikeeeeeeeeeeeeee gitew... Hahaha.. Kasi gelok kijam dulu..

RULESNYE CAM NIE HA:

The rules are simple, use google images to search the answers to the question below.. Then u MUST choose a pic in the first page of the result and post it as your answers. After that tag 6 people... Okes.. hurmm.. simple ke cam tu.. payah nau nak kene google2 bagai lak neh.. Tapi aku try naa.. Jeng2 inila hasilnye yg tak seberape.. Layankan je la... Zaaassssssssssssssssss...

I am Myprecious.. huhu.. Tu kan nickname aku dari dolu2 lgi.. ahakkss..



I really want to go to Pulau Sipadan, Sabah

Aku mmg sangat la teringin nak pegi Sipadan neh.. Dari dulu lgi... mmg pulau yg sangat cantek bagi aku.. ihik.. bile maw manyak $ neh... hahaha...


My Favorite Place is HOME~

There's no place like our home.. seme setuju kan? hikkss...

My Favorite thing is CARDIGAN


Aku mmg soke sgt pakai cardigan.. tp aku xde bnyk cardigan, huhu.. sbb ssh le nak crik yg aku berkenan.. hikkss.. Tp yg ni lawa la fulak, kan,kan..


My Favorite drink is ICED LEMON TEA(tea O Peng Limau sudaa)

Nyam nyam.. nampak sungguh la menghairahkan.. huhu..


My Favorite Food NASI GORENG KAMPUNG

Cinonet la fulak pic nie.. lantak le.. muahahaha..


My Favorite Colour PINK, BLUE, BROWN







I live in.. KAMPUNG LOSONG, KUALA TERENGGANU

Nampak kopok losong tu.. kat sini la kg aku.. kg korang ade ke jual kopok yg paling femes aka paling sedap kat mesia neh.. muahahaha... Time coti, siap jam lagik kat kaw kg aku nie taw.. huhu

Ni kopok paling sodap kat Losong.. aku suggest lau dtg Losong bli la kopok Pak Su ni kompom tak nyesal punye.. mmg paling maveles..

I was born... Kat umah sajo.. huhu.. Tak sempat nak gi sepital dah kuar dlu.. Bidan kampung la yg sambut aku..




My school/university

Sek. Men. Keb. Sultan Ahamad, Kuala Terengganu




UiTM, Alor Gajah Melaka

My Favorite story... TURN LEFT TURN RIGHT

Citer yg takkan aku lupe sampai bile2.. cos ade story disebalik story nie..huhu.. Encip Izhan je yg tau.. huhu.. :p

My hobbies are Listens to MUSIC & BLOGGING


I wish for... our own BABY (Pelengkap rumah tangga aku dan encip Izhan)


Insyallah kalau sampai rezeki.. Doakan kami neh.. :)


Fuhhh.. penat gilos okes wat tag nie.. skang aku maw tag dorang lak.. Biar rase lak penat cam aku.. muahahaahaha...

1) Harus la cik Yna.. huhu..
2) Leeya
3) Aszwan
4) Adeq Izyan
5) Sleepyjeremy (harus wat gop..)
6) Fazemy

Sile jawab tag anda ye.. Daaaaa~~~

3 comments:

xnx said...

lalala..haku tau mesti name haku ade lam list mangse2 tag nextnye kan..kuang3...aku da budget dah tu da...
aku pon suke di tagged..ngiahahaha

fazemy said...

Hiks..alamak nk kena wat jugak la tag camni. Aritu ada org bg tak wat2 lg..hehe. ok nnti kan ku buat..lalalala

myprecious said...

Berejam oks nak wat tag neh.. dah le broadbnd sgt lmbb mcm siput.. muahahaha.. :p Nasib le korang..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin