21 January 2009

:: Sy KenyanG neh ::

Aku ngah kekenyangn tahap 8 neh.. Sengkak pewut.. Ri ni tetibe lak rase nak lunch.. Lau tak haram le aku nak trun bawah tapau nasik.. Ihik.. Tapi ri ni kan aku tak bekpes, so selere nak mkn nasik tu kire thp memuncak lew.. huhu.. Aku trun tapau nasi padang lagik ri nie.. Kat kedai Nasi Padang Erwina dekat2 jew ngn area opis aku neh.. Lau jalan kaki tu 2 minit jew dah sampai.. Kedai tu mmg hari2 la penuh ngn org.. Lau pegi lmbat mmg sold out le seme lauk2 dy..

Ni lah nasik padang yg aku tapau tue.. Aku amek lauk sambal kerang ngn telur dadar jew.. Kerang dy mmg maveles gile weiii.. bak kate blogger Zie mmg bdarah hidung la ko mkn wei.. huhu.. Pastu syur nangka tu mmg dy dah campur skali name pun nasik padang kan mmg camtu.. Nasik ni pon aku mintak separuh jew.. Tu pun dah bnyk gile dah, aku mkn tadi pun ade la ala2 tgl sikit lgi..Kenyang sgt.. Tak larat nak abeskan.. Rege dy cume RM3.60 sajo.. murah sikit.. Jimat duit aku.. huhu..

Pastu aku tapau air neh.. Tea O peng Limau.. Time panas2 neh mmg sorgaaaaaaaa la pat menum air neh.. ihik.. Ni la air peberet aku

Ni muke sebelum makan.. cam poyo+gedik santai gitew.. ihik.. Muke aku cam berselere jew, cam tak sabo2 nak makan.. ahakkss...

Bila dah kenyang neh jgn nak ngulo jew okes..pi sane nun sambung wat keje..ahakss.. Ni aku pesan kat diri sendiri ek.. Upppsss, ke ade sesape yg perasan or terase.. Ampunnnn yerkk!! Tak dapek den nak nolong.. k, chow cendol... huhu.. Selamat makn tengah hari walau time aku posting ni dah kol 3lebey.. Lalala..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin