19 January 2009

:: Still Tak Sempat Nak Jumpe Gak ::

Justify Full
Huh.. Aku sngat kuciwa rase cos aku still tak pat nak ke temu same my really gud fwen since aku kat sek rendah lagik.. Sape lagi Lau bukan Zam Zuryati neh(dlu mase sek ren salu gelor2 dy zam zam ala kazam, muahahaha).. So, ekceli aku dah janji nak ke temu ri Ahad, semalam lorr.. Mmg dak nie sgt le mmbz and tade coti name pun keje Meksi kan(Nurse lorr), blik kg pun jarang2 jew.. Org coti raye dy pun keje, really kesian kan.. Tp tkpe keje nurse ni sgt mulia kan..


Nie lah kwan aku Si Zam2 ala kazam.. Siap pakai uniform nurse lagik.. soke aku nengok.. ihik..Nampak sgt kemas kan..

Tp last weekend dy blik, cos kan ade pilihanraya kecil kat K.Trg.. Kire cam dy blik tuk ngundi skali.. Aku pun dah baik punye plan ler nak hoyeh2 ngn dy hari Ahad.. Caiitt.. Skali aku punye hp tertinggal lak kat umah mentua aku.. Yg hp lg satu lak mmg dah mampus kreng kong keng tade bateri.. So, lu pk la sendiri cam ne aku nak roger2 kwn aku tuh.. No phone lak mmg aku tade mhafal.. Lalala.. So, padan le muke aku.. huhu.. Pastu tadi bru le aku kol si Zam neh.. Dah sampai K.Bharu rupenye, kol 2 jap agi nak msuk keje dah.. Ihik..

Hurmm... Mybe next time la kan kite jumpe lgi.. Aku sgt rindu kat ko Zam.. Rindu seme kenangan kite mase sekolah dlu.. Mase sek mmg tade muke len yg duk sebelah aku, sik2 muke dy jew.. Mase form 5 kiteorg len kelas bru tak duk same.. Ko mmg kawan yg sgt rapat dgn aku, sbb kite mmbesar same2 kan.. Ahakkss.. Kdg2 aku heran gak cam ne le ko ni leh jadik Nurse.. Padahal mse form 4 tu, time kelas Bio wat eksperimen nak uji darah.. Aku cucuk sikit jari ko tuh, ko buley lak ala2 nak muntah tgk darah sendirik smpai buntang mate.. Siap Cikgu Prektikal yg ngajo time tu menggelabah beruk tgk ko cam gitu.. hahaha.. mmg lawak lor.. aku tak buley lupe seh..
Bukan aku sorang je yg makin kembang Zam pun dah kembang gak.. ahakkss.. Budak ni sepet, mcm ank cino kan muke dy..

Dulu2 kite salu gak skodeng senior2 form 5 same2 kan(ampun yayam, org skodeng2 jew,lalala).. hahaha... Mase tu kite form 3-4.. Ahakkss.. Tak boley la ngn dak Ilyas yg ko suke tu.. ahakkss.. Kdg2, I do rindu seme kenangan mase kite sekolah.. seme indah kan? Time gi lwatan sesame, camping sesame.. Yg paling aku tak leh lupe.. Mase ko bantai gune gak berus gigi aku mase camping pasal berus gigi ko hilang cicir ntah kat mane mase nak gi mandi.. ahakkss.. Korang penah ke share berus gigi ngn beshpren korang? ahakkss.. ade ke yg geli2.. Bg aku tu bkn ape2 pun.. Seme tu wat kami lg rapat..

Aku malas dah nak bok bek panjang2 pat sini, ade yg muntah ijo jew bace kan, ihik.. Aku harap, lau kwn aku ni blik coti lgi kami bole lepaq sesame.. Hurmm.. Skang masing2 dah ade komitmen masing2kan.. Tambah2 aku dah kawen, dy pun dah keje... So, pembahagian mase tu ssh sikitla kan.. Sesape yg dah rase lame sgt tak kol or text kwn2 sekolah lame dolu.. Ape lagi segere korang text dorang laju2.. Ajak jumpe, lepaq sesame.. Mesti terimbau kenangan lame..
Auw.. Ko senyum tak nampak mate tu.. huhu.. Pic2 ni aku curik kat frester dy.. Aku dah lame tk tgkp gambo ngan dy.. Sedey oo, tade gambo pun ngn dy aku nak tempek kat sini..

K, aku nak stop sini dolu.. Pesanan aku, "ingat2 la salu kawan2 lame korang yg penah share suke duke same2... berkawan bkn utk sekejap tp utk selama2nye no matter wut" ececey.. Tak bole blah aku siap kasi pesanan penaja lagik tuh.. Ahakkss.. Okes, chow cendol.. Cheers~!!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin