08 January 2009

Selseme Lagik..


Obat senggugut kaler fink gitew..

Harus ade inhaler..lau tak sesak nafas den ha..



Semalam aku Mc.. Aku kene selseme lagik.. Tensen2.. Sbnarnye dah rase tak bape sedap badan mase ri selase tuh.. Pagi tu sik bersin je non stop gitu.. Tapi mmg normal pun aku sik bersin pepagi.. Hidung aku neh mmg cam ni le lau pepagi.. Tapi bersin nye mmbawe ke ptg trus ke maghrib smpai le ke malam.. Bole aku tak renti2 bersin, gilos.. Nak tercabut dah hidung aku neh..Bile dah tgh malam sikit mule le badan dah rase panas semacam.. Nasib le, aku de lagik balance ubat yg aku demam ri tu.. So, laju2 le aku makan.. Aku telan sebiji uphamol 650 ngan sebijik pil selseme (Clarinase).. Pastu, pale dah ala2 layan.. huhu.. Dalam hidung tersumbat, bjaye gak aku lelap even sik terjage2 jew.. Besoknye, bangun pagi pale stil rase berat.. So, Mc sudey kan.. Hari ni, dah much better la.. Sbb aku makan ubat kan.. Lau tak harusle tak baik2 lagi neh..
Tapi len sakit lak yg datang, Senggugut pulak.. Stress aku cam ni.. Nak ngelakkan aku tskleh wat keje, terpakse le aku telan pandol menstrual lak sebijik.. Macam2 le aku ni kan.. :p


Harus ade towel kecik tuk lap ingus.. muahahaha..muke aku yg poyos, muke sakit pun maw tayang ka.. caitt.. dush dush!!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin