12 January 2009

Saya Dapat Award la~~Muke BangGa Gedik gitu..

Muke harus berlagak.. kate dapat award kan. Lalalala... :p


Dengan Vanggenye sy telah dengan jayenye menerime award ini.. Cute ka?? huhu.. Ni 1st time aku dapat award sepanjang beberape bulan terlibat dlm arena blogging nie.. Since skang aku dah cm addictive.. huhu.. Lau sari aku tak blog hoping rase tak tenteram hidup wei.. Nak gak nyebok2 tau, si anu ni wat ape, si polan tu cm ne wedding kawen die smbil2 nengok pic2 korang yg gedik2 seme tuh.. ahakss..






1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" untuk diletakkandi blog anda.


--> Baik akan ku copy laju2 nanti erkk.. :p



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.


--> Award ni aku pat dari Maziah.. Sape dy neh? huhu.. Dy nie sbnarnye satu Uitm Melaka ngan aku dolu2.. Kire kami ni same fakulti and same course la.. Tapi dy len2 kelas ngn aku.. Dy duk kelas A, aku lak kelas C.. kdg2 ade kelas yg gabung kat lect hall bru le kami sekelas.. Hurmm, aku tak rapat pun ngn dy? huhu.. sbb dy ade geng2 dy, ihik.. Aku lak ngn geng2 aku.. tapi lau jumpe tu senyum2 la, tegur2 la mane yg ptut.. Ihik.. So, sngt tak sangke dy tjumpe aku lam dunie blogging neh..



3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendirisebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)


--> Adeiss tag lagi ek.. ok2 la aku jawab skang.. Hurmm fakta je ek harus dtulis.. lau auta boleh kah? ahakss.. Lau aku auta bkn korang tau pun.. lalala..


:: Tahun nie umo aku genap 23 tahun pada 17 Mac okes..

:: Status ku? Ahakkss.. Dengan vanggenye aku gtau aku dah tawen ok.. Sile jgn ngurat aku sbb mmg aku tak layan.. ahakkss.. :p

:: Bile aku sedey aku akan sgt cpat kuar air mata even aku tak nak nangis sbnrnye..

:: Sikat rambut sblum tido, dah jadik habit gitu..

:: Dah jadik hobi suke korek black and white head kat muke hubby aku.. Tapi dy tak suke woo, dy ckp sakit.. Tapi aku suke gak, tak kire2.. lalala

:: Aku ad mak tiri, tapi tak pernah jumpe.. huhu..

:: Aku suke makan sotong especially sambal sotong che mok.. nyum nyum.. Lazat woo..

:: Aku suke kaler pink.. lalala.. tapi xde la seme brg aku seme harus kaler pink.. Lau baju2 seme aku suke pakai kaler coklat.. Tak caye tgk bju kurung aku, bnyk kaler coklat.. Theme kaler wedding aku pun kaler coklat gitu..

:: Aku suke pakai tudung(bawal shj) hitam dan putih saje lau aku pakai suar..

:: Aku sgt sayang ank buah aku(Danish,Damia and Durrani).. Mereke sgt cumil dan nakal..



4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya danmenyatakan nama mereka di blog anda.


--> Ramainye.. 10 orang.. okek2..



Tak tau le sape lagi.. 8 kire cukup la.. huhu...



5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..


--> Baikkk....!!!

3 comments:

fazemy said...

Award ni sudah merata2 perginya..

fazemy said...

Tahniah!

mYpRecious said...

ahaks.. Tau takpe... merata2 org dapat.. ihik.. pemilik asal sape ntah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin