20 January 2009

Ngak ade Idea..

Tetibe lak kan tempek pic nie.. muahahaha..muke aku time ni kureng sikit bulatnye.. ahakksss.. Motipp??

Aku ngak de idea mau apdate ri ni.. Tpi tak pe, aku gigih gak nak 'mengarut mengaban' pat sini.. Lalala.. Proposal Homestay kat Kg Buluh tuk encip Ridzuan dah hampir siap tgu nak email jew.. Lalala.. Sukenye aku.. huhu.. Tpi kan server wisanatravel wat hal lak.. So, email ngn website tak leh bukak le fulak.. Dari semalam lagik.. Bile email tak leh bukak kurengle keje aku.. muahahaha.. I loike.. tapi tak soke gak, ti kan customer2 aku ala2 ttunggu2 lak kan nape aku tak reply email dorang..Ihik.. Pastu kan, ptg smalam encip Izhan ade le blik sini.. Encip Izhan gaji wooo smalm.. mate aku dah $$$$$..Lalala.. Pastu bile encip Izhan gaji aku pn ala2 selere beso le..muahahaha.. Keji gitu aku.. Aku pun duk haruk meh le makan kat SR.. Ahakss.. Sbg menjalankan t/jwb as suami yg mithali kan, encip Izhan pn trutkan le hajat aku.. Pas je makan encip Izhan anto aku umah mak ayh aku then dy trus gerak ke Besut.. Ye la besok nak keje kan.. Aku kesian kat encip Izhan jew nak kene gerak subuh2 ke Besut tu..

Itu aje aku mau ngomel2 pagi neh.. Lalala.. kan aku dah dtg angin rajin dan angin tak bz aku apdate lagik.. Cheers neh~!!



5 comments:

fazemy said...

Motif taruk gambar tu konon2 nk bgtau 1 ketika dulu iaitu pada saat gmbr tersebut diambil..saya masih kurus. haha..

Saya pun camtu..taruk gmbr time kurus2 je. gambar skrg tak mau taruk dh. muntel..hehe

mYpRecious said...

fazemy--> upps... muahahaha.. nape tau neh.. malu i taw.. ekekeke.. gambo zm blajo dlu la.. ihik.. pas kawen ni bdn makin nek cm di pam2.. ekekeke..

Acting said...

ngiahahaa..numuk2 pon chumel wat..lallala...

fazemy said...

Tahulah..dr pengalaman..hahahaha

mYpRecious said...

samo2lah kite menimba pengalaman gitu fazemy.. ehek.. Tp taun ni taun diet kite.. ahaks..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin