04 January 2009

MaK Cik Kayo.. Muahahaha..


1 hengget, 2 hengget (ala2 nyanyi cam M.Daud Kilau tuh)

Ade ke sesape yg jeles nengok duit syeleng aku yg juta2 lemon neh.. muahahaha.. Duit aku ke? lalala.. Ade gak yg kene sepak bontot ti.. Ampun Yayam aka robot cap ayam.. Sesaje je mengedik gorilla ngaku duet sendirik.. Bukan ke duitmu duit ku jue.. lalala.. Ade sesape leh teke bape jumlah sbnar duet syeleng dlm balang tuh.. ahakss.. Tak yah le nak teke2 meh aku kabo kan aje bape hengget seme.. aku bkn wat pertandingan pun.. Huhu.. Seme ade hampir 2 Ratus gitew.. Duit syeleng neh, seme laki aku yg simpan.. Mmg pantang nampak syeleng msti ingt nak penuhkan tabung dy nie jew.. Aku ade gak, taruk seposen due, muahahaha.. Yg ni dy smpan dari awal tahun lpas.. Aku dah bank in kan seme nie last week.. Gilos ngko, stu bundle aku bwak pegi kaunter.. boret nak mampos.. Pastu org sekeliling duk pandang2 jew aku.. Malu taw I, tersopan kejap aku.. Ihik.. Lau u olls tgk gambo kat ats nun, tabung tak bape nak penuh.. Tapi time aku tuko tu mmg dah penuh tabung ar.. So, tahun ni kite kompol lgi yek.. mne tau bole dpt juta2.. muahahaha.. Aku pun berazam nak penuhkan tabung kami gak ar taun neh.. huhu.. tp persoalannye mampukah aku.. ahakss..


gambo di atas tkde kene mengene dgn cite di atas.. saje aku mengediks gitu.. huhu

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin