20 January 2009

Jom Holiday ke Redang (RM270 ONLY)

Ni sape lak neh?.. harus la tayang muke aku time kat sini.. kan korang ta caye lak aku dah sampai sini.. huhu...

Aku kan keje as a Sales & Reservation Officer.. Kat sini aku nak promote sikit la.. Kepade sesape yg bminat nak holiday ke Pulau Redang, Terengganu.. Moh le kite pegi bulan March neh.. Bulan Mac kan kire pulau bru bukak.. (lepas monsoon season).. So, time neh rege mmg murah dan ade promotion.. So, sesape yg interest nak b'holiday ke Redang sile lah bace details neh.. Lalala.. Tak rugi woo.. Sgtt la besh nye Pulau Redang neh.. Aku dah pegi, mmg sangat kagum weii.. Lau ade sesape yg nak pegi selain Redang macam P.Perhentian, Kapas, Tioman etc.. Aku pun buley tulun handle. Just give me a call( no tipon ade kat bawah nun)! Tak kire la tu family day ke, group ke atau just 2,3 org.. Huhu.. Kire cam bisa di atur ar... huhu..

Early Bird Promotion Only (1st Mac-31st Mac)


Free & Easy Package @RM238.00/pax (min 2pax)

Includes:-
  • Return Ferry transfer from Syahbandar Jetty - Redang
  • 2 nights accomodation in Wisana Beach Chalet, Redang
  • Daily meals (B/L/Tea/D/1BBq Dinner)
Snorkeling Package @RM270.00/pax (min 2 pax)
Includes:-
  • Return ferry transfer from Syahbandar Jetty, Kuala Terengganu - Redang Island
  • 2 nights accomodation in Wisana Beach Chalet
  • Daily meals (B/L/Tea/D/1BBQ Dinner)
  • 2 snorkeling trips without equipment rental (Rental of equipment @RM15.00/set/duration of stay)
"No sur charge apply for weekend/public holiday/school holiday" Limited rooms available, Siapa Cepat dy Dapat.. Huhu..

Tetibe aku tulis omputeh kan.. aku dah terbiase la tulis omputeh lau wat rege2 pakej neh.. huhu.. So ape lagi, lau ade sesape yg bminat buley tinggal comment or email or boley call aku.. Lau korang nak lebey info boley bukak website neh.. Tapi website ngah under construction sikit.. huhu.. Tak pe2, boley gak try esok2 ke kan.. huhu..

www.wisanatravel.com www.myredangprivacy.com
Phone : Ida/013-928 2705/09-622 7840 (office)
Email : rafhan17293@yahoo.com/sales@wisanatravel.com



Aku kasi tempek gambo2 sikit.. Kasi korang verangan2 neh.. huhu...

Ni scenery kat depan Wisana Beach Chalet.. Tak tahan tgk air dy.. Jernih gilos.. Sangatla cantek kan
Yg ni pun same gak.. Tu dak2 ngah sonok mandi.. Kat depan ni air dy cetek sket..
tgk aje le.. Malas lak aku nk explain.. huhu

yg ni lak pic chalet..

Ni bilik jenis quad sharing.. ade 2 katil double decker.. boley muat sampai 6 org dalam bilik nie.. Ade attach bathroom seme..

Ni lak bilik jenis twin/triple.. ade satil katil queen size dan satu katil single.. simple tapi selese..

Ni kawasan depan Wisana.. Pasir dy mmg putih gilos.. Jgn ko nak compare la ngn pasir kat PD nun.. jauh beze sangat weiii...


So, nak pegi ke tak nak? huhu.. Rugi oooo... Tapi yg aku explain ats nun just utk bulan 3 je okes.. dan booking ni pun tuk Bulan 3 gak.. Tapi lau ade sesape nak gi bulan lain, korang leh contact aku dan aku akan kasi harge publish yg biase.. okes.. chow cendol.. Cheers~!!

2 comments:

Warnawanie said...

teringin nak pegi..
but kena tunggu 2010... hehehe

buat masa ni mak buyung tak boleh nk bercita2 gi mana2...duk ghumah diam2 sudah...

maziah said...

weh..ko ni mmg bagus la..aku mmg nk g nti...kang kalu aku da kawin, aku contact ko ek...hehehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin