18 January 2009

Jamming Jom~!!

Malam tadi aku dengan jayenye telah meng'follow'encip Izhan jam ngn kengkawannye.. Kawannye si Sedang yg baru kawen last month ade blik.. Sape lagi lau bkn dy nye vokalist band(SleepyJeremy).. Bawak berite gembire la dy balik kali ni, murah rezeki betul.. His wife dah pregnant, so happy for both of them.. Nak jadik bapak dah si Sedang neh.. Taun2 depan jam dtg bawak ank lak..huhu..

Aku ngn encip Izhan bile lak?? Hurmm..Lalala.. Soklan juta2 lemon neh, ihik.. Tuhan lom nak kasi rezeki kat kami, takpelah kan.. Nanti2 ade la tu..(pujuk hati sendirik neh).. Korang doa2kan lah kami neh.. Rase cam ramai lak org2 yg dekat ngn aku dah bbdan due neh.. My own sis Kak Nor, dats mean aku akn pat lagi sorang ank buah.. Si Tencik tu nk pat adik dah.. huhu.. My sis in law, Wanie -->pun dah jadik preggy momma, even dy bru kawen tak sampai 3 months kut.. Dah rezeki mereka kan.. And my beshpren, Liza rase2nye dah bersalin kut.. Uppss.. Apakah?? tetibe lak aku cam out of topic.. lalala.. Okey2 meh la kite blik ke pangkal jalan.. ahakkss..

Malam tadi dorang jam merapu, mengarut and mengaban jew okes.. Tak bape nak besh sgt.. ahakkss.. Tak pe la kan janji enjoy.. Dorang sik duk layan wings sajork.. Si sedang lak sik tak ingat lirik jew.. Cam ne maw nyanyi tuh.. Kan aku rampas mic dr dy kan bru la oh la la la.. Tetibe lak trun hujan rahmat kat K.Trg malam tuh.. ihik.. :P

Tapi ape2 pun aku tetap kagum laju2 ngn ketereran laki aku goreng gitar.. Lalala.. Sampai hangus + hangit lgi di gorengnye okes.. Mane le dy blajo, ni lau dy bace nie harus le vangge over2 neh.. Takpe le sape lagi nak puji dy lau bkn isteri dy yg baik hati lg penyayang neh sendirik yg puji.. muahahaha..

See!! Sangat hebat kan laki aku.. lalala.. fiu fiu.. Tu le Sedang yg nmpk sipi2 je tu-->Father to be..ahakss.. Dy xde lak bwak bini dy malam tadi.. Gilos ko, bini ngh pregnant nak bawak studio hilang akal ape..Lalala

Lagi aksi2 goreng sampai hangus+hangit.. Muahaha.. Nie dah tahap khoyal.. huhu.. Xde lak Si Awang ngn Shabri, sbb time aku nk snap je gambo dorang bateri dah tahp kiok.. Tak pat le dorang nk femes kat sini.. Ahakss..


Pastu kan, semalam ade la laki aku neh duk layan perasaan compose lagu bru.. Pastu leh fulak suh aku wat lirik.. Den tak reti nak wat mende2 alah neh seme syang oii... Last2 dy tensen pasal aku tulis lirik lagu "cinta dalam hati-Ungu" kasi kat dy, dy pun tulis le sendiri.. Walla, tak sampai bape jam.. Dah siap dgn melodi dan lirik yg aku rasekan mmg sgt besh di denga.. Kali ni lagu tu pasal kisah di bumi Palestin yg bergolak..

Personally aku rase mmg besh.. Tapi aku x bwk le liriknye, lau tak bule aku tempek kat sini.. huhu.. Pastu kan malam tadi kunun2 nak main le lagu tu, skali lupe le fulak nak amek lirik yg dh tulis lam kertas tu.. Ape yg jadik kt studio, lalala..Men muzik sajo le tadop lirik.. Pe la yayam neh.. Takpe2 len kali kite prektis lagi lagu tu neh.. lalala..

Abes jam lam kol 12.20 malam cmtu.. Yg ikut jam malam tadi Shabri(Drum),Awang(bass),Sedang(Voc) and laki aku.. Shabri pas je abes jam trus blik pasal dy ckp pale dy dah bocor..Lalala.. buley lak kan.. Then, kami pun minum n pekene roti canai lu kat warung seberang jalan studio.. lam kol 1 lebey camtu trus bla.. Sampai umah 1.30 pagi camtu.. Pastu trus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. huhu.. Bangun pagi tadi, aku sangt malas nak bukak mate.. Tapi aku gigihkan gak..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin