31 January 2009

Hurrrmmm.. Nak Kasi Ape Ekk??

Hurmmm.. Aku still xde ape2 lam pale nak kasi ape nie.. Blurr.. Hikkss.. Tinggal lagi 2 minggu je until our 1st Wedding Anniversary.. Cool kan? Pejam celik rupe2nye mase tu sgt cepat tglkan kite.. Aku pun rase cam tak sedo dah hampir setahun rupenye aku mjadi sorang isteri yg tak bape nak mithali neh.. :p

Aku pun nak gak verangan sambut anniversary ala2 romantiks gitu.. hikkkss.. Ye la, bukan nye ape sekadar memperingati hari bersejarah yg telah menyatukan 2 jiwe, 2 hati.. muahaha.. Ade yg berdarah hidung ke bace nye.. huhu.. Maybe aku nak hadiahkan tu kut kat encip Izhan.. Tapi cam tak bape nak romantik fulak kan.. huhu.. "Tu" tu ape? hoho.. Namoh la tulis kat sini, tak saspen la.. Ti encip Izhan bace, jadik tak surprise la fulak.. So, korang ade ape2 idea lain tuk saye.. Mehla share2 ngn saye.. Agar bole dimanfaatkan gitu.. Huhu.. "Sharing kan is Loving".. :p

Pade ketike ini, aku rase badan tak bape nak sehat.. Bangun pagi td, tekak rase sgt la peritnye.. Mencucuk2 gitu.. Pastu, hidung ni lak tersumbat.. Aak ade la dess, cm ne nak napas lau jadik cm nie.. Tak soke tau aku cam ni.. Tp aku dah makan obat yg encip Izhan beli tadi.. Harap2 pg esok aku ok.. Lau tak ad la yg mc lagik.. Fening la pale bos aku sik mc jew.. huhu..

Uppss.. Tetibe lak kan tertempek pic kawen ai.. hikksss... (22 Feb 2008) :p


Yg ni lak time reception kat umah mentua.. Muke tak sabar maw makan.. Tp, makan beradap ni, makan pun ala2 sajo.. huhu..

With sis Nurul and Ct..

P/s Motipp letak pic tawen?? Saje jew.. sbb aku terkenang2 hari bersejarah aku neh.. hikkss.. Doakan kebahagiaan aku dan encip Izhan.. Semoga Tahun 2009 ni, we will be blessed with org baru.. InsyaAllah..

4 comments:

fazemy said...

Hepi anniversary. Wah wah dah setahun. b

Cadgn : bg kad yg dlm dia tertulis buruk baik dia selama 1 thn ni. Apa yg tak puas hati nk dia ubah tulis dlm tu.

myprecious said...

Fazemy--> Wahhh very2 the gud idea la.. Yg ni kompom sy nak wat.. hikkss... Thankss a lot neh..

xnx said...

huhu..da nk sthun ek..veri xsngke sngt neh..hukhuk..means omost sthun gakle haku meninggalkn jejak kt bumi pesisir pntai tuh...uwwaaaaa..ko dpt baby nti baru jejak sne gaknye..ekekeke..

hmmm..nk kasi pezen pe erk...hmmmm...*lu pk la sendrikkk*..wakakaka..kijam sunggoh aku...

nti kite ym le discuz psal pezen tu ek..ihik

mYpRecious said...

xnx--> lalala.. okie dokie.. pat sini tak leh cite.. nanti mata dehang tau.. terbocor sudaa kan.. :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin