15 January 2009

::Ceriter CerituKu::

Muke aku yg riang ria hari ini.. lalalala...



Huh.. Hari nie bru le terhegeh2 aku masuk keje, pas dah mc 2 hari.. Mc lgi ka, last week kan dah mc.. Adoii la nak wat ce mane dah sakit.. Takkan aku nak pakse badan neh.. Minggu lepas aku selseme, ha la nie den sakit pewut tahap guling2 lak neh.. Pastu, duk berulang2 ke Loo.. Muahahaha... Tersekse woo.. Siap encip Izhan sindir aku lagi ckp, "Ape kate syg tido kat toilet je, kan senang" Pastu gelok2 syaiton.. Keji woo laki aku, skali aku dush dush kan.. Tapi takdonye den wat ha, den syg laki den..



Pe bende aku makan yg wat smpai sakit pewut tahap guling2 neh.. Malas le aku nak cakp pat sini.. Takut la terguriskan hati sesape kan.. Tapi aku sangat pasti bende tu la yg aku makan yg wat aku jadik peneman setia Loo slame 2 hari.. Tersekse betul.. Pewut aku nie mmg sensitif dari kecik lagi, tu mak aku ckp le.. Pasal, lau salah makan sikit je mesti cam nie le jadiknye.. Lau lauk2 semalam punye mmg aku tak berani nak makan, ihik..



Malam senin tu, bile masuk tido jew.. Encik Izhan dah dengkur tahap 8, pewut aku lak mulas2 sakit bangat tahap 84 kut aku rase.. Sebab aku malas nak kejut Encip Izhan yg mmg dah syok sgt tido, kekdahnye aku duk sok sek nangis sengsorang.. Sadis ooo aku rase time tu.. Pagi besok tu bru aku gtau aku sakit pewut.. Aku sgt baik kan, aku tau laki aku letih dats why aku tak kaco dy tido..huhu..


Iniler obat2 yg aku dpt hasil pegi klinik Rohana & Sharifah.. Doktor itu sgt baik, aku soke...

Pas dah pegi klinik semalam, ri ni aku dah ok.. Dokter tu kasi aku obat itam cam arang tu ngan obat sakit pewut ngn obat air garam tuh.. puiihh!! sungguh x sedap air garam tu masin weii.. Aku minum sepaket cukup le, de lagi 4.. Ade ke sape2 yg nak.. Walaupun iye perise oren tetap tak sedap.. muahahaha.. So, ri ni aku dah sehat la.. Xde sakit pewut lagi.. Lalala.. Bile x sakit ni ape kene wat?? sendiri mau ingat la wei.. Proposal Encip Ridzuan tu dah siap ke lom.. pandai2 la aku pk sendirik.. Ahakkss...



Sebelom ade yg muntah darh bace aku tulis pnjg2 neh, aku maw stop sini dolu.. Esok hari Jumaat.. Lalala.. Bile hari Jumaat Trg coti.. Bile coti, i Loikeeee.. Lalala... Selama berhujung minggu.. Cheers~!!

3 comments:

Warnawanie said...

get well soon

sepet a.k.a zack_u said...

cuti je kak..
dah orang kasik cuti...
tengok saye ni nak cuti tp xdpt..
makan atiii..haha!!

mYpRecious said...

wanie--> okek.. udah sembuh nie..
Sepet--> Tu le.. sian kat ko sepet.. dak prek tp koje mengalahkan org pat gaji.. hahaha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin