11 January 2009

Bubble Talk..

Ibu mertuaku.. apakah?? Saje kasi gempaq.. muahaha.. sile tgk gambo itu dgn mate yg bulat2..


Pagi nie hujan bile hujan of cos la sejuk bile sejuk of cos le perasaan malas nak bangun tito tu ade.. Tapi aku gigih gak bangun, kate maw jadik isteri mithali kan kan.. muahahaha.. Bangun2 je, mule2 kite ngemas n packing baju2 laki aku msuk lam beg.. pas anto aku gi keje nie, dy trus gerak blik Besut kan..

Tade ape nak cite pun sebenarnye.. saje je aku nak merepek merapu kat sini.. muahahaha.. Hari ni mmg hari malas aku kat opis.. Keje bnyok, tapi hurrmm biorla dlu.. Sat agi le wat.. Kite layan perasaan dolu.. ihik..

Korang tak pasan ke aku dah tukau header bru.. lalala.. santek tak? aku edit sendiri neh.. muahaha.. Pecaye ke? sile jgn, sbb aku tipu.. Xde maknenye aku reti wat mende2 edit neh.. Ni aku pakse laki yg wat.. ahakkss.. Trus bdesup dy wat, sape tk syg bini kan.. ahakss.. Simple and nice dan yg paling penting penuh kasih syg wooo.. muahahaha.. aku nak suh dy edit lg sbnarnye, tp x dlayan..ahakss.. Takpe2 weekend ti aku pakse lagi.. ahakss.. Tapi laki aku nie gediks gak, siap mintak upah lagik.. Kasi 2 posen cukup dop yayam? huhu..


Ni lah hasilnye header yg telah di edit itew.. huhu.. aku soke walupun korang tak soke.. ihik..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin