01 January 2009

The blessed 2008..


Selamat menyambut Tahun Baru 2009 untuk all the peepers and bloggers.. Hope tahun ini akan jadi lebey baik dari tahun2 yg sudah. Banyak ups and downs yg dah jadik dalm hidup aku pada tahun 2008. Semuanya menjadikan aku seorang yg lebey matang dalam menempuh liku2 hidup(eceh ayt cam novel la plak..huhu).. Bagi aku, 2008 adalah tahun yg terbaik untuk diri aku, tahun yg telah menukarkan status aku dari anak dara ke bini orang.. wahh gitew.. Tahun 2008 jugalah yg mencoretkan segala suka duka aku sbagai sorang isteri dalam usia yg masih muda.. Yang mane geng2 aku still sebok dgn buku2, study dan exams.. Tapi aku, menjalankan t'jawab aku sbgai sorang isteri.. ihik.. I'm so blessed being a wife to Tengku Izhan Azwar.. A man that I ever Love with all my heart:Truly:Madly:Deeply.. Aku akan sentiasa berdoa agar jodoh kami sentiasa berpanjangn dan kekal bahagia.. Insyaallah.. Dan semoga akan lebih bahagia dengan kehadiran zuriat yg sentiasa kami nantikan..

2008 jugak tahun permulaan aku start bekeje.. I really love keje aku skang.. All the things yg aku belaja kat uitm dlu semenye relate.. Ihik.. Name pun duk kat Travel Agentkan.. huhu.. My bos, En Azhar and En Hassan so nice to me.. Itu psal kadang2 suke hati aku je maw coti.. huhu.. Pat pegi Redang free lagik.. ahakkss...

2008 gak tahun pemergian satu2nye nenek yang aku ade. Arwah Tuk meninggal pada 8 Ramadhan, dan ini satu kehilangan besar bagi aku.. Aku sangat terkilan sebab tak sempat berjumpa ngan arwah semasa arwah tenat. Mak aku lak gtau, arwah sebut2 nama aku dan Izhan sebab teringin sangat nak jumpe kami.. So sad, bile aku kenangkan seme ni..Kesal, sebal seme ade.. Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org2 yang beriman. Amin

Hurmm.. Pe lagik yg jadik kat aku ekk.. Sangat bnyk okes, maw jadi esei lau aku tulis seme kan.. ihik.. In a nut shell, 2008 penuh kenangan utk aku dan takkan pernah aku lupe.. 2009 lak aku take as a new challenge in my life.. Semoga tahun ini akan lebih baik untuk aku dan hasben aku..Dan semoga kebahagiaan itu sentiasa menjadi milik kami. Insyaallah..

Selamat Tahun Baru 2009~ Cheers guys~!!

2 comments:

SilverFerio said...

LANGKAWI tuuu... kalau ada kt sana boleh bawa lunch kat umah

mYpRecious said...

Ho ho yeh.. ade org nk bawak pegi lunch.. huhu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin