23 January 2009

::Bile Lakiku pon dah berblogging::

we are so in Luv.. huhu.. ayat geli2 gitew.. huhu... muntah darah le bacenye..muahahaha


Mule2 aku nak gelak lu laju2... Ngiahahahahaha... Akhhirnye, encip Izhan dah start his own blog.. Ahakkss.. Ekceli hasrat nak bukak blog tu dy dah kasi tau kat aku a few days lepas.. Aku pun ape lagik bgi sokongan moral laju2 kat dy.. ihik.. tapi aku rase cm kelakau pun ade..

Akhirnye malam tadi setelah bbrape jam bhempas pulas depan laptop, encip Izhan telah berjaye gak m'launchingkan his 1st blogspot.. Ahakkksss... Oh.. apakeh?? Lakiku ini?? :p Dolu2 aku salu gak hasut2 dy suh bukak blog, ahakss.. Akhirnye, tmakan gak dy ngn pujuk rayu + janji manis aku.. Muahahahahaha... :p..

Tapikan, dy nye blog ni bukan officially akan citer pasal his own life la.. It's more to his passion :music and his underdog band: ehekk... Tapi aku tak kesah la, janji tu blog dy kan.. huhu.. I tetap loikeee gitew.. So, kat sini aku nak promote sikit our new blogger, please welcome him neh.. Here come our encip Izhan with his blog "Sleepyjeremy".. Sile alu2kan beliau dgn me'link' dan salu2 le jenguk2 ke sane neh.. ihik..

Utk adik2 ipar ku, Bae kamo dah blogging gop neh, atenye link kan le Bae kamo neh.. Tuk 'mak buyong' Wanie, rase2nye wanie kene hasut encip Azhar suh buke blog gop neh.. huhu... Ucapan tuk suamiku yg terchenta, welcome and happy blogging neh.. (cam poyo lak aku rase, motip nak wat ucapan kat sini?muahahaha... soke ati aku la kan..huhu Tatkala neh, encip Izhan dah tergolek kat sofa, siap denkur lagik.. Aku pon dah nantuk amat neh.. Gud Nite.. huhu.. sbb skang neh lagi 5 minit maw kol 1 am.. Besok nak bangun awal, maw pegi Pasar Tani Kuala Besut.. huhu.. :p

Cheers~!!
Aku siap printscreen lagik blog encip Izhan neh.. huhu..


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin