31 December 2008

I.m Back~!!

Hello there all the peepers.. I'm back after a long hibernation.. huhu.. Hari ni first day aku keje lepas about a month aku coti.. ahakkss.. Sangat malas okey nak pegi keje.. Bukan aku malas nak bangun, aku mmg dh terbiase ape bangun awal.. Siapkan air panas tuk hasben aku mandi then siapkan brekpes tuk dy.. ahakss.. Aku sgt suke okes my new day routine during my coti.. Pendek kate aku jadik fulltime housewife gitu.. Then, pas hasben aku dh pegi keje, aku duk ngemas2 umah kami yg dah makin santek neh.. Suke bangat.. Kami dah beli sofa, pastu dah ade carpet.. Pastu dah make over sikit, dinding dah cat.. Kami lor yg cat.. ahakkss.. So, next time entry aku letak pic umah kami okes.. Aku dah stat rindu umah aku kat besut neh.. Nak balik umah.. Rindu lak kat katil aku yg tilam masih bau kedai.. ahakkss..

Ari ni, bnyk mende(keje aku) aku kene apdate... Contract rate yg menimbun nk kne buat, tapi aku sempat jew nak apdate blog aku yg dah ala2 naik kulat neh.. huhu..
So, sampai sini je la kut.. Cheers guys~!! Hav a nice Day

04 December 2008

Holiday.. Yeayy..

Huhu.. Dah 2 days aku tak on9.. Tp rase sgt lah lame.. I'm away for holiday.. Lalala.. Mcm jauh je pegi kang. Sguh gediks.. Ahaks.. Ekceli aku ad apply cti yg agk lme ngn bos aku.. Since, tetibe kan laki aku suh temankan dy kt besut.. Ihik.. So, kt sni la aku skang.. Ni pon, aku hapdate pakai hp laki aku,muahaha.. Dy dah syok sgt tito kt sblah neh.. Smpai dngkur2 neh.. Aku pn, lalala le ngn hp dy ni.. Muahaha.. Keji kan aku.. Huhu.. So, duk umh ni ape yg aku wat.. Sgt bnyk gtu, ala2 jdik suri rumh tge ful time, ahaks.. Ri ni mmg sgt penat.. Satu rumah ni aku kasi kilat, gigih gle woo.. Sgt bkn aku, ahakss.. Pas2, mlm pn aku msk biase sajo.. Asal bule telan kan. Mkn pn berdue aje.. Huhu.. Mate aku pn dh ala2 nantoks neh, yayam musyuk2 aku tue dh mmpi 8x kut.. Ahaks.. Aku maw tito dlu, okes.. Nunite..
P/s tuk yna, tke cre ok.. Windu kt aku neh.. Aku syg ko..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin