31 December 2008

I.m Back~!!

Hello there all the peepers.. I'm back after a long hibernation.. huhu.. Hari ni first day aku keje lepas about a month aku coti.. ahakkss.. Sangat malas okey nak pegi keje.. Bukan aku malas nak bangun, aku mmg dh terbiase ape bangun awal.. Siapkan air panas tuk hasben aku mandi then siapkan brekpes tuk dy.. ahakss.. Aku sgt suke okes my new day routine during my coti.. Pendek kate aku jadik fulltime housewife gitu.. Then, pas hasben aku dh pegi keje, aku duk ngemas2 umah kami yg dah makin santek neh.. Suke bangat.. Kami dah beli sofa, pastu dah ade carpet.. Pastu dah make over sikit, dinding dah cat.. Kami lor yg cat.. ahakkss.. So, next time entry aku letak pic umah kami okes.. Aku dah stat rindu umah aku kat besut neh.. Nak balik umah.. Rindu lak kat katil aku yg tilam masih bau kedai.. ahakkss..

Ari ni, bnyk mende(keje aku) aku kene apdate... Contract rate yg menimbun nk kne buat, tapi aku sempat jew nak apdate blog aku yg dah ala2 naik kulat neh.. huhu..
So, sampai sini je la kut.. Cheers guys~!! Hav a nice Day

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin