11 November 2008

Zaman Dolu2..




Muahahahaha.. Mule2 gelak dulu laju2.. Ape kes nak gelak2 neh.. Aduii mane la aku tak gelak.. Harusla aku gelak laju2 bile nengok pic aku yg kt ats tuh.. muke suci giloss.. muahahahaha.. Time ni aku bru form 4 okes..kalu dah form 4 tu maknenye aku bru 16 taun la.. skang dah jadi bini org ma.. lain kan muke aku dolu.. Gamba ni time Kak Nor kawen.. Gambo ni mase malam akad nikah Kak Nor.. ehekk.. Kat sebelah Kak Nor tu Kak Nuyu and Ekin..

Utk pengetahuan seme, seme yg ade lam gambo neh seme dah jadik mak dare.. auwww.. lalala.. Ekin pun dah selamat bersalin baby girl 29 oct lepas.. ampun Ekin tak sempat lagi nak dtg umah tgk baby Ekin... mesti nomey kan.. Kak Nuyu lak bru gak kawen 28 Oct ri tu.. ehek..

Dan setiap kali aku negok pic ni, aku still rase nak senyum sorg2.. tp i kiut ape zman kanak2 dolu.. auuuwww.. huhu

2 comments:

kinto said...

no problem on u want to live life as a happily married couple..just tell your hubby that..saye masih belum puas main band dgn sleepy lagi!!!!bile nk rekod lagu baru ni wehhh??!!hehehe..

mYpRecious said...

muahahaha.. dy sgt bz la skang mr kinto.. org gomen la kan.. ihikk.. sy no hal pun dy nk goreng gitar smpai dh beranak pinak.. ihik.. :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin