02 November 2008

Malam tadi..



I couldn't sleep well last nite.. Hurmm.. Nape?? Ssh tul mate nak terlelap.. Geram tul taw, janji nak call then aku duk nunggu le tgk henpon tu cam org angau bru bercinte.. Tgu punye tgu punye tgu takde gak bunyi henpon aku neh.. Tp dah janji kan tadi.. Hurmm tak suke tau wat cam nie.. Then, aku pn sms kunun2 majuk.. ahakkss.. Tp mmg aku geram tau time tu.. Iye la dah janji mesti la aku tggu.. Nape lak aku je tak call.. adeiss cam ne le aku nak call, takde kedit la.. No celcom lak dah takleh call out.. ahakss.. hurmm, kekdahnye aku keep thinking la pasal mcm2.. sampai aku sgt ssh nak tito.. Last2 aku lyn cite Rocky jap kat Tv3.. Dan rase agk2 mate kuyu msuk tito.. tp still mcm tu jugak.. Weii tolonglaa esok keje la weii.. Tolongla tito.. nak kene kire biri-biri lu kut bru leh tito..Dan aku pun tak sedo kol wape aku terlelap.. tu pon asik tjge2 je.. Bilo aku sedo2 je dah kol 6.. Trus bgun je la..

3 comments:

Dee said...

siannya xleh tido..meh tepuk2 meh. Link lah sy ye..nti sy link2 awk pulak..hehehe..ada niat tersembunyi..jahat tul.

mYpRecious said...

Dee-okes, nanti sy link kan okes.. :p

Warnawanie said...

masih dlm mood majuk ker...

seb baik tido la jugak... hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin