20 November 2008

Hutang Tag Leeya.. Ihik..

Hari ini aku sangat kebuhsanan okes.. So, meh la aku setelkan utang tag Leeya neh.. sape lak si Leeya neh.. Adik ipar gue la.. So layankan je la okes.. Zaaassss..


>2 names you go by
Kat umah mmg panggil Idah pasal name aku kan Rafidah, ehek.. kwan2 sek pun panggil Idah gak, kwn2 kampung pun panggil Idah..
Tetibe bile aku masuk Uni, dorang kat sane panggil Ida lak.. Aku dah ckp panggil Idah jew.. huhu.. Pastu dah lame2 aku dah selese ngn name Ida ni.. So no hal pun okes.. Tapi kan, mase aku prektikal dolu2 kan boley tak bos sengal aku panggil aku Nora.. Aduii tak soke aku.. cam ne tuh..

>2 things you wearing right now
Baju Kurung cokelat ngn tudung bawal cokelat yg hubby beli kat Sabak Bernam mase dy kursus ri tu.. huhu.. Harus ke tulis cmtu.. lalala

>2 things you want very badly at the moment
~Sy teringin sgt nak makan Big Apple.. Sampai mimpi2 mlm tadi.. Uwaa, kat Terengganu mane ade Big Apple.. Mencik betul!!
~I miss my hubby.. Miss a Lot.. Nape la laki aku neh asyik2 kursus jew.. Next week tuh nak gi kursus lagi kat Genting lak.. Huh~~

>2 things you did last night just before bed
~Mcm biase la cuci muke dolu
~Sapu cracked heel cream.. Tumit aku ni alu jew pecah2.. Huh..

>2 thing you ate today
Bekpes ngan Nasik Dagang Cik Milah yg mmg antara yg paling sodap penah aku makan.. Tapi lau mkn hari2 maw makin numuk la aku.. Aku kan ala2 on diet skang.. ahakksss.. Diet ka? muahahaha.. PAstu minum air putih saje.. Pasal aku malas nak wat ayork..

>2 people you just spoke with
Of cos la Che Mok ngn Kak Nor..

>2 things you are doing tomorrow
Aku akan berade kat umah mentua aku.. Hubby aku blik dr kursus kan ptg karang.. Of cos la besk pg aku kene setelkan bju2 kotor dy..

>2 longest car rides
Terengganu ke Sintok, Kedah and Terengganu ke Kuala Perlis..

>2 favorite beverages
Air masak/putih(sejak 2 menjak neh aku mmg kuat menom air masak jew, lau dulu caitt jgn harap la..Kate diet kan..lalala)
Tea o Peng Limau (yg ni mmg fav neh, tp aku skang cube kurangkan menom ais..huhu)

>2+1 person who are chose to do this tag
Sape lak aku nak jadikan mangse neh.. lalala.. So, name2 yg dibawah ini sile jwab tag aku okes.. muahahahha
1) Yna
2) Rizie
3) Kinto

Sekian terime kasih daun keladi.. ihik.. Setel suda hutang tag aku.. so korang2 yg kat atas sile bayor utang okes.. ekekeke.. Cheers~!

3 comments:

inie-chan said...

wah..sudah mengidam kah die??hehehe

Warnawanie said...

huhuhu aduiii me lom bayor utang...

ok ok.. p bowat sikalang...

SilverFerio said...

alamak!!! kite ada hutang juga lah... sudah lama hohoho

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin