11 November 2008

Happy BuFday My Fwens... :p

First2 skali so sowy my dear cayang mucuk2 tomodachi Nad(Nadiea) sbb bru ri ni aku wat entry spesel for bufday ko.. Tapi aku ade text ko kan malam tu tuk wish u heppy bufday.. Ni aku wat entry kat blog aku ni spesel tuk ko, okes.. huhu.. ade rase bangge tak? sile kembang kempiskan hidung anda laju2 sbb ini paksaan dri aku.. huhu..

My dear Nad,

Aku and Izhan(wakilkan boley? ehek) wish ko a very Happy Belated Birthday 22nd.. Semuge ape yg ko hajatkan utk taun 2008 neh tercapai.. Aku harap gak hidup ko bahagia selalu, bahagia di samping org2 yg ko syang.. Aku gak doakan ko ngn Zaim akan kekal sampai jinjang pelamin cam aku ngn Izhan neh.. ahakkss.. Harus ko ikut cth kwn baikk ko neh.. lalala.. cth yg tak baik sile jgn ikut okes.. tp aku salu bg cth baik kat ko kan.. lalala.. Thanks jugak kat ko, cos salu ade bile i really need a fwen's shoulder to cry.. uhuk uhuk.. Mane leh lupe kan! abes basah kuyup kan bahu ko.. muahhahahaha.. Thanks cos salu supportn bagi semangat dan nasihat kat kwan ko sorang neh.. ehek.. Thank u so much okes, utk segala2nye yg penah kite share same2(mcm tk penah share selimut ngn aku kan, ahakkss.. upss terlebey sudaa ni... syyyhhhh). Dan aku hope frenship kite kekal sampai bile2.. Aku cayang ko taw, owez ingt tuh.. :)


Semalam gak besday sorang lg kawan aku.. Iaitu si Jijah dy pun ade blog gak link dy neh http://lackofattentionisorder.blogspot.com.
Jijah nie classmate aku mase kat uitm Melaka dlu.. Aku ngn Jijah pun Ngam ho jew.. Kite org satu kepale gak

1 comment:

xnx said...

ehek..aku pon syg nad gak da... wish dy hepi owiz n cecepat kawen..lalala..kire nad nih adik bgsu kite r erk..lalala..ngan banggenye aku kasi title kakak kt dri ku..ihik..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin