10 November 2008

4 Hari je lagi..

Lalala.. See, pejam celik pejam celik hasben aku dah nak abes kursus dah.. Sangat rindu okes kat dy.. huhu.. Dan pada 14hb kami akan bersatu kembali.. Ececey.. Macam drama lah plak.. huhu.. Lantakla kan.. ahakkss.. Penantian satu penyeksaan kan.. uhuk uhuk.. bru je sebulan bkn 2 tahun pun.. ahakkss.. 13hb malam aku akan nek bas pi KL.. Then, stay umah akak aku ct mcm biase la.. Pastu, barula kiteorg blek Trg sesame.. Semuge seme berjalan lancar.. ehek.. Ti aku cite detik pertemuan kami setelah sebulan tak jumpe.. huhu.. Peace~!!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin