05 October 2008

Lame tak apdatee...

Sungguh lame aku tak apdate ruangan neh.. Ehek.. Kate raye kan, harus la lame cuti.. Since today 1st day aku keje lepas raye, there's a few things kene setel kan hal2 customer/guest aku.. Ni pun bru je blek dri Jetty.. ehek.. Lom terlambat kut nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfititri Maaf Zahir & Batin utk seme blogger.. Ehek..

A few days before raye aku mmg totally xde mood cos ade mende2 yg jadik kat diri aku yg wat aku tak heppy... Sgt x suke perasaan itew.. Aku totally stress time tu.. Tapi aku kuatkan hati aku, aku sabar bnyk2 and hope this thing will end tomorrow.. ehek.. ter Emo pulok doh.. huhu..

But, i manage to get my mood back on Pagi Raye, yuhhuuuu... Suke2.. Ini brulah aku... Lalala... So aku will apdate bnyk mende yg jadik time raye ri tu.. Will be continue.. Lalala

1 comment:

mentibang's family said...

selamat hari raya precious...maaf zahir & batin

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin