14 October 2008

Kemalasan Tahap tak bley ampun..

Lately, banyak mende yg jadik lam life aku.. My sis in law bru jew kawen last Friday dan kenduri was on Saturday.. Aku heppy for her.. Seme org kawen heppy lor.. Berseri2 betul Wanie(my sis) on dat day.. 3 hari yg memenatkan akhrnye berakhir.. Wat kenduri mmgla penat.. adeiss ape lor.. Takpe2, penat2 pun at least ade gak sumbangan aku kan .. huhu.. Dis weekend our family akan gerak ke KL tuk majlis bertandang lak yg wat kat Putajaya..

Aku tak sabar lak nak gi KL neh.. huhu.. Bukan nye sbb jakun ke ape.. hahaha.. Tapi eksaited bebenor nak jumpe geng2 aku.. Windu bangat same dorang.. almost 8 months tak jumpe.. leh wat jejak kaseh neh.. hahaha.. So, pas selesai seme majlis wanie.. Esoknye kiteorg dah plan nak jumpe kat Mid Valley.. Doket sikit ngn umh ct(my akak).. Kebarangkalian nak sesat tu kureng sikit la..hahahaha... Really2 x sbr aku rase neh.. Nad, Yna and Wanie, tunggu aku taw...

Tapi kan, nanti aku kan kene blik Trg sorang2 maa.. sedey lorr.. Nek bas lak tuh.. Ape daa.. Encip Izhan akan meninggalkan isteri dy yg mucuk2 intan payung neh sorang2 kat Trg selama sebulan.. uhuk2.. Dah stat nak wat cite sedey neh.. Dy kene kursus kat Sabak Bernam stat dar 20hb/10 smpai le 13hb/11.. Adeiss, sebulan tu lame maa.. Sengsare gak aku neh.. sik kene tinggal jew.. sob sob sob.. So, nanti dy trus gerak gi Sabak Bernam lor 20hb tuh.. Pergilah syang, akan kutunggu kepulangan mu.. aiiyooo ape ayat aku pakai neh.. Jiwang besi buruk lak haa.. Sile geli ramai2 okes.. hahaha

Sebulan tu kan nye lame nau pun kan kan.. pejam celik pejam celik ha dah sebulan kan (ayt nak pujuk hati sendiri neh) dush dush.. ehek..

Pastu aku skang neh duk tensen pasal pc aku neh diserang virus2 chenta.. pasal dah angau nau dy wat hal lak.. Tak leh nak upload gamba.. Sampai nak attach file kat email pun tak leh.. Ni la yg dipanggil masalah problem.. Tensen gue cam ne.. pasal tu la aku rase mals gile nak apdate blog skang.. Tak besh la kan xde gamba.. kyrebg meriah gitu.. ngiahahahaha...

Okek la.. sebelum aku melalut lagi banyak better la aku stop kat sini jew.. nanti lau angin rajin aku dtg.. aku apdate lagi.. hahaha.. bile lak angin raji nak dtg tu.. ngiahahaha.. okes~ Cheers.. :)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin