26 October 2008

It's been a week already...

Dah seminggu rupenye Encip Izhan tinggal kan bini dy kat Trg neh.. Rindunye aku rase.. Since kawen tak penah aku ditinggalkan selame ini.. ehek.. Biase lau jauh pun, mesti 3,4 hari je pling lame.. Ni dah seminggu la wei.. Ade lagi 3 minggu.. Meroyan gak aku rase neh.. Lame tul kene Kursus smpai sebulan lak tuh.. Pe la gomen wat kusus lame2 cam tu..2,3 hari dah le.. Tak pun, wat lah lau kene kusus lame.. bini2 boley ikut skali.. ngiahahahaha...(gelak2 syaiton,ehek)

Ri ni lak aku tak bape nak sehat.. Ekceli dari semalam lagi rase tak sehat.. Pagi ni aku bersin tak renti2.. Tak sokela lau selseme neh.. pastu ade batuk2 sikit.. Cuace kan tak menentu skang.. kejap ujan pastu panas blik.. tapi skang mmg dah nak masuk musim tengkujuh pun.. Pastu campor lak rindu rinduan kat encip Izhan tu wat aku bertambah2 rase tak sehat.. ahakss.. (wat alasan cuace kunun ckp je la rindu kan.. lalala)

Pastu, aku lak risau gak kat Encip Izhan tu.. Bukan dy reti sgt nak bsuh bju sendiri.. Iron baju sendiri.. Sian kat dy kan.. Dah la ri tu dy gtau kaki terseliuh, smpai bengkak ngn sengal.. tambah hover2 la aku risau.. Tapi nak wat cam ne kan.. Sabak Bernam-K.Trg tu jauh la.. Cam ne aku nak pi jenguk kat sane.. ehek.. Pendam perasaan je la(ececey ayt cm drama samarinda lak aku)

Aku just wish everything ok tu hasben aku kat sane.. Balik cepat, org miss yayam sini okes...

Miss him a lot okess...

Sepet yg aku biu biu.. ehek... :p

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin