15 October 2008

Irwanie's Wedding Day

Nak story pasal Wedding Day my sis in law Wanie.. Ehek.. Congrats taw Wanie cos dah selamat jadi isteri kepada en Azhar.. Che che wish Wanie dan Azhar bahagia hingga akhir hayat.. Dan dapat anak-anak yg cumil2.. ehek.. InsyaAllah.. Neway, u look so gorgeous on dat day..

Skang nak cite details sikit pasal kenduri tu.. hehehe.. Majlis akda nikah pada hari Jumaat, 10 Oct 2008. Dan majlis kenduri pada 11 Oct 2008.. Sgat la letih aku rase utk 3 hari tu.. huhu.. tapi letih2 pun takpe.. Kate kenduri kan haruslah letih.. Aku sgt kesian kat mama cos seme mende dy nak buat.. Ape sgt letih aku yg mude ni kan.. Aku tolong yg terdaya dan termampu aku..

Tapi hari tu rase gak kekurangan cos sorg lgi adik ipar aku liya xde.. So, rase cam x cukup korum lak.. Sgt kesian kat dy tk dapt attend big day satu2nye sis dy cos dy ade test on dat day.. Liya jgn sedey2 taw.. Nanti kt Majlis reception snap gamba juta2 lemon k.. huhu..

Ade a few pic aku tempek kat sini..Gamba2 gelagat family mentua+hubby dan aku.. ehek.. For all peepers njoy okes.. Cheers~!!

Ni mase majlis khatam Quran.. Pagi Jumaat 10 Oct..
Mase ni Liya still ade cos dy bru je sampai pagi tu dr KL.. utk Majlis akd Nikah Wani..
Harus ke ditempek gamba ini.. ngiahahaha.. Yayam jangan mare ek.. lalala
Sempat lagi main2 kat Pelamin Wani.. Giloss.. Nasib tak runtuh.. Mase ni pelamin lom siap sepenuhnye lagi...
ala nomeynye umo bape taun neh.. ngiahahahaha...

Aku ngn hubby mase majlis akd nikah...

Seriyes wanie sgt santek kan.. ehek.. Seri pengantin gitu.. auwww....
Che che pun maw glamer juges.. huhu..

Dah stat debar2.. dup dap dup dap.. Hati bagai genderang maw perang.. lalalamase nie nak sain borang ngn tok kadi.. ehek..

Ni lak time hari kenduri/sanding.. seme kene pakai purple okes.. Tapi bju nie aku dh pakai time raye.. huhu.. ampun wanie..Menanti Raja di hati.. uwwahh ayat jiwang besi buruk wehh.. huhu...

haa.. tu kan dah sampai tu.. kacak dan tampan gitu.. ehek.. Akhirnye ke pelamin jua.. huhu.. Pastu meh la kite tepung tawar ramai2.. ehek.. aku x tepung tawar pun.. cos, aku tk denga pun mc pnggil name aku suh tepung tawar.. nyesal betull.. ehek..

merase jugak aku naik pelamin lgik.. lalala...
Seme ade except Liya.. see kan dah tak cukup korum dah.. Takpe2, Liya kan test...
Tammat.. Ampun lau gamba tak bape santek aku snap.. Aku ni tak reti nak edit mengedit kasi santek.. ehek.. huhu...

1 comment:

inie-chan said...

tawen..tawen..nak tawen gak...ngeeeee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin