23 October 2008

Gals outing Day~~.. Havoc beb..

Last weekend mmg aku sgt la heppy and weekend yg pling meaningful bg aku.. Tak tergmbar dengan kate2 kegumbiraanku ini.. At last dpt juge ku bertemu ngn insan2 yg sgt aku syang.. Teman2 yg aku panggil sahabat sejati.. uwwahhh, sile muntah ijo ramai2.. ayat2 aku tulis ni haruslah jiwang, kate ngah heppy kan.. Akhirnye impian aku nak jumpe geng2 satu kapla kat uitm melake dlu, tercapai beb.. Miss them a lot; Nad, Yna ngn Wanie...

Last weekend kan aku trun KL, cos majlis bertandang adik ipar aku kat putrajya on 18hb Oct(Sabtu).. Pastu hari ahad tu aku dah baikk punye plan nak gi berhoyeh2 ngn dak sengal 3 ketul neh.. Aku hope mmg xde yg tetibe xleh dtg.. Cos xtaw la bile lg nak jumpe dorang neh.. Lau ade plan nie xjdik.. ehek.. Harus aku lak yg meroyan...

So, kiteorg dh baik punye plan nak jumpe kat Mid Valley.. nape Mid Valley?? ekeke... Harus la kan itu jew yg pling doket ngn umah sis aku ct.. lau drive tak smpai 15 minit dh smpai pun.. dekat kan.. Lau pegi Ou ke, giloss maw sesat.. Aku mane kenal jalan.. Hasben aku, adeiss lagila dy tak konal ha..

Kiteorg janji nak jumpe kol doblas.. Tapi aku kol doblas bru je terhegeh2 nak kuar umah kan.. ekekeke.. kate dekat kan ngn umah.. Nad ngn Yna dah smpai kat sane time tu.. ehek.. Credit tuk hasben aku encip Izhan, sbb sudi layan kerenah bini dy neh.. Tak ke sengal aku ajak hasben aku nak hoyeh2 ngn kwn2.. ekekeke.. sian gak kat dy ri tu, muke buhsan jew.. hahaha.. Sib bek la dy roger2 kwn dy ajk dtg sane gak.. Aku rase dy saje nak kasi aku can hoyeh2 ngn geng2 sengal aku neh.. huhu.. Mase de hasben aku tu, aku behave lg okes.. ahakss.. Bile hasben aku dah blah jumpe kawan dy.. so tinggal kami berempat sajork.. Ape lgi, nek tanduk beb.. tetibe lupe diri dah tawen.. Ahakkksss... pe lagi snap gamba bnyk2 la.. tu kenang-kenangan gitew.. huhu..

Hari tu, kiteorg lunch kat Kenny Rogers.. Dah lame gilos tak makan kat sini.. Pastu boley lak aku paksa hasben aku banje geng2 aku neh.. hahaha.. Harusla banje kan... huhu..lau aku tak suh pun, aku tau ngn bmurah hatinye hasben aku akn banje gak.. ehek.. Pas dah konyang.. Jaln2 cuci mate.. Masuk kedai tu masuk kedai neh.. soping2.. hahaha.. soping la sgt.. Tapi aku sempat gak selai cardigan coklat yg santek dn rege dy pun murah je okes.. so, amat berbaloi la aku rase.. Pastu lg satu aku sempay gak beli perfume body shop sebotol.. Tu aje yg aku beli..

Meh la layan pic2 dak sengak 4 ketul neh... huhu.. Pas tawen pun aku still peel cam ni bile jumpe dorang.. cam ne tuh.. ahakss.. aku kan mude remaje lagi.. lalala...

Mase ni ngh mkan2 kat Kenny Rogers.. Kenyang giloss.. ahakss.. kate ade org banje kan.. harusla mkan kenyang2.. huhu..

Air yg aku oder tu sgt sedap okes.. Pe ntah name dy...
Kunun2 nak wat muke kiut la tu.. ahakkss.. taw la dh licin pinggan korang belasah.. lalala
Wani lom sampai mase kiteorg nkn kat Kenny Rogers tu.. Kol 2 cmtu bru la dy smpai.. pastu ape lg trus amek tngkap gamba sesame.. hahaha
Gaya lapuk beb..(peace) tapi masih boley digune pakai.. ahakss...

Nampak sgt "kecumilan" aku ketike ini.. tapi ade aku kesah.. ahakkss.. Jgn poyos2 sgt okes.. huhu..



Dah penat jalan2.. kami melepak lak minum ayork free kat dunkin donuts.. ahakss...Harusla gumbira kan.. kami kan kawan baikk gitew.. lalala

Nak gak menyelit muke hasben aku yg cumil neh.. ehek.. muke kami cam same kan?? huhumoh le kite mengediks2 riang.. ahakss...

With Wanie.. Rambut dy gulung mc mee megi la.. huhu..
jom Mam big apple lak.. sedap..yummy delicious..suke tul mengediks minah2 nie bile nampak je kamera.. hahaha.. ampun..

Aku tak gediks kan.. ahakss...Masuk lalat kan wei.. ahakss...

Gelang kite same kan... huhu
Gelang kenangan yg kami beli same2.. sweet je aku rase..
R=Rafidah, W=Wani, N=Nadiea and M=Maslina... We are bestfwen forever.. Remember owez gals... Me luf all of u..Pic terakhir b4 balik.. Gonna miss them a lot.. korang, bile nak hoyeh2 lagi neh..
To;
Yna, Nad & Wanie~~

Mane buley aku lupekan korang..sbb korang kan bkan sekadar kawan, tapi sahabat yg sentiase aku senangi.. Bile korang ade ngn aku, aku rase heppy sgt.. lupe seme masalah.. Korang mmg besh taw walau pun ade sengal2 sikit.. ahaksss.. ampun.. Even aku dah kawen, dah ade izhan.. tapi aku dah sediakan tmpat yg istimewa tu korang di hati aku.. Jgn sesekali lupekan aku.. sbb aku tak penah lupe kan korang.. Seme kenangan kite kat UiTM Melaka dlu, adalah yg pling manis bg aku.. mengenali korang sgt istimewa buat aku.. Thanks a lot my dear fwens..

4 comments:

wanney ;p said...

u're sooo sweeeet..
cayang ko ida!
nnt kite jmpe lg yeh ;p
mmuah x:o

mYpRecious said...

aku syg ko juge wunney hanney.. cyg ko bangat.. ti kite hoyeh2 lg taw.. rugi taw ko dtg lmbat.. Tak merase izhan banje..ahakss...

xnx said...

ehek...mmg syiok r itew ari hangout wif u ol..huhu..even fenat..tp mmg menjadi kenagan yg pling terindah r tuk thun nih..ehek..kompem kite akn ketemu lgi..tp bile n dimane akn di set-kn nanti..huhu..
syg kamu sume..ida, nad, wani & me..syg mat dehang gak r coz kasi can gak bini dy yg mkin numuk tuh hangout wif kengkawan dye yg santek2 nih..ihik..jgn mare ye mat dehang..

xnx said...

lupe plak nk ckp..even kite jaoh..tp still keep in touch ya dear..huhu..sib bek ade ym kn..wani tu busuk betol..dah r tuko email xkasi tau..dah tu xadd ym aku plak tuh..siap ko wani..haku cepuk ko lelaju nti..ihik..(marah2 syg gitew)..

k r da..smuge ari itew mmbwe beribu ribu riban kanangan tuk ol of uz...lurve u..mmmuaaahhh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin