29 October 2008

Current Mode.. :(

Hurmm.. tak sehat lagi la ri ni.. Pg tadi mmg cadang nak mc sajork.. Tp memandangkan dah banyk sgt cuti bulan nie kansel la.. Aku gigih gak dtg keje.. Even aku rase mmg tak larat.. Selseme tak baik lgi lorr.. Hidung ni duk sok sek dr mlm tadi.. Pastu tersumbat, tak leh benapas aku.. Vicks dah setengah bekas dy aku sapu kat hidung neh.. huhu.. Mlm tdi kol 2.30am aku tjage, ayoo pewut mulas2 la.. Pe lgi, lariks laju2 ke toilet.. Ni, mesti sbb Cleanx tea Nh detoxlim.. Dah semiggu lebey aku try.. Pgi2 asyik sakit pewut jew.. Lebey kureng je ngn tea herba org Kampung yg aku minum time bln pose ri tu.. Rase pun lebey kureng same.. Tapi Cleanx tea ni, lau nak pi toilet skit pewut dy mulas2 smcm sikit.. Boley tahap nanges2 gak neh.. Tak taw la ok ke tak.. Abeskan je la satu peket ni.. Pastu malas dah nak beli.. huhu.. Adeiis cam ne nak kuyush cam nie.. ahakkss...

Sebab tak tahan hidung aku ni tak leh benapas.. Gigih gak aku trun bawah.. Kat bawah opis aku ni kan ade farmasi.. Aku pun beli la Vicks Inhaler tu.. Ok la.. Hilang kejap, pastu tsumbat blik.. arrrggggghhhh tensen gue cam gini wei.. Dats why la aku tak suke lau aku Selseme okess.. Pakai perfume pun aku tak boley bau.. Bekpes nasi lemak jap tadi pun aku tak rse ape2.. men telan jew.. aduiii.. Dah name pun flue kan.. Mmg la cam gitu.. Sabau je la..

Pastu, antare sbb aku gigih gak nak gi keje ri ni.. Of cos la aku kene setelkan bil2 laki aku.. Dy punye kete, credit card and of cos le our TV plasma.. Ehek.. Ptg ti, blik keje singgah Public Bank jap setelkan seme bayaran.. Baru la senang sikit hati aku nie.. Cupp2.. Reti ke aku wat seme ni? ahakkss... Belasah suda.. hahaha.. Bukannye aku tk reti bace pun.. Agak2 dah blurr sgt.. Tnye sudaa.. ahakss..







2 comments:

Anonymous said...

You are not right. I am assured. Write to me in PM, we will communicate.

Anonymous said...

Excuse, I have thought and have removed this phrase

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin