03 September 2008

Ramadhan Ini...

Ramadhan tahun ni paling bermakna bagi aku.. muahahaha.. Tahun ni aku berpuasa bersama sorang laki yg bergelar suami dan aku pat title bini.. lalala.. Tahun ni kami pat pose berdue.. ntah2 tahun depan bertige.. ehek.. lalalala.. tersedak den ha.. Hari ni dah masuk hari ke-3 bulan Ramadhan.. Mase 1st day pose tu, leh lak aku apply cuti nak buke ngn hubby punye pasal.. ahakkss.. Semalam buke kat umah aku.. Petang ni hubby blik dari Besut.. yahuuu pat buke pose ngn dy lagi.. Maybe buke pose kat umah mentua la kut.. huhu.. Ntah larat ke idak le drive dari besut nk kuala neh.. Pe bende la aku duk melalut pat sini.. huhuhu.. sebenarnye sgt la buhsan ri ni.. nantuk mate tahap gaban.. ngiahahaha.. Petang nie nak gi bazar Ramadhan lah.. Lom jenguk lagi kat sane.. ehek.. Cheers~!

2 comments:

Vice President said...

ahakssss..
nembam nye dak sowang ni dah..ihik..hepi jew dpt berpose ngan owg yg tersayang erk..aku ni jew yg kesian..dah le sensowng jew kt bumi cyber nih..dah tu plak, 1 bazaar pon xde..hmm..sob sob..
sedey sungguh pose ku thun ini..
pape pon aku bersyukur je ngan ape yg ade..ihik..

moge ko trus berbahagie ngan somi yg terchenta..

same2 nembam..same3 nomey..ihik

SilverFerio said...

selamat berpuasa ramadhan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin