15 September 2008

Happy Anniversary..

Ni, mase majlis bertandang...
aku suke la pic aku yg neh..
lalala...
Seronok yekk jadik Raja Sehari neh

Malam akad nikah kami (15 Feb 2008)

uwwaaahh.. mcm tak caye pejam celik pejam celik rupenye dah 7 bulan aku tawen.. ehek.. boley panggil pengantin baru lagi ke neh.. ahakkkss.. Pengantin basi boley le kut.. lalala.. =)
Pengantin basi pun pengantin basi la.. Janji hati ku bahagia.. huhu.. Cpat tul mase tu blalu, rase mcm aku bru lgi kenal ngn encip izhan tuh.. Mule2, sms2 dolu.. pastu kenal orgnye.. pastu tjatuh chenta, pastu tunang, pastu tawen.. ahakkss..Ekceli aku kenal ngan hubby melalui my sis.. Dy keje satu opis dolu2.. So, my sis ni kan akak yg sulong gitew.. Pastu sorang akak yg mmg sgt concern pd adik2 dy.. huhu.. akak sulong neh mmg camtu kut.. Pastu nak dijadikan cite, hubby neh close jgkle ngn my akak tuh.. my akak lak selalu je duk bercerite psl adik2 dy yg 5 ketul neh.. tetibe lak hubby neh cm terkonan nk kwn ngn adik dy yg sorang neh(aku le tu..lalala) Pastu akak pn kasi le no phone aku.. huhu.. malu i, u.. ehek.. aku lak gatai2 melayan le.. cos mase tu mmg ngah jiwe luke.. so by making a lot of frens xde la aku nak hengat mende2 yg wat aku sedey.. ececey.. ekceli he really mending my broken hearted.. ehek..

Thanks a lot.. Pastu kan, tetibe lak rase cam tersuke lak kat dy.. pastu mule la den makn tak kenyang, tido tak lena, mandi tak basah.. hahaha.. klaka taw bile ingat cite dolu2 neh.. huhu..
Tapi tu la kenangan terindah dalam hidup aku.. kenangan yg tak boley di tukar ngn ape2 pun di dunie nie.. my precious moment that i ever had in my life..

Now, impian kami utk hidup bersama dah jadik realiti.. Semoga jodoh kami kekal berpanjangan hingga akhir hayat.. InsyaAllah.. Semoga kami dikurniakan anak2 yg soleh dan solehah..
Perjalanan 7 bulan bergelar sorang isteri terlalu istimewa bagi aku.. Sedangkan lidah lagi tergegets org ckp kan.. Ini lagi la suami isteri, so aku kene sgt2 bersabar dalam hal ni.. Takleh nak ikut kepale sendiri je.. Aku ni kan ala2 mude2 remaje lagi.. So, kadang mmg sgt bnyk silap yg aku wat.. kekadang tak sedar lansung ape yg aku wat or cakap or ape2 la wat hubby marah or tak suke or tak senang..

So, syang mucuk2 aku tu kene la manyak2 tegur aku ngn care yg amat berhemah.. Ehek.. pasal kdg2 aku ni degil jugak.. lalala.. lau kene marah sikit mule la sentap lelebey.. lalala.. kekdahnye, aku jadi pendiam yg amat.. huhu.. Tapi seme tu bukan satu masalah bg aku.. Aku senantiasa cube utk jadi isteri yg terbaik utk hubby.. InsyaAllah..

Wutever, Happy anniversary yg ke 7 Bulan buat aku dan hubby.. lalala.. Semoga kami bahagia hingga ke akhir hayat..

1 comment:

SilverFerio said...

owhhh sejarahnya :D semoga berbahagia selamanya

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin