07 September 2008

Alamak!! Dia Mimpi saya....

Mcm saspen lak entry sy pada hari ini.. Saspen la sangat kan.. Ekekeke.. Tapi kan, tapi kan..
Sy nak cite la.. Malam nye tu kami bantai men Ps2 game The Golden Compass sampai kol 3.30 pagi.. Pastu bile nak mangun sahur mule le mate bpinor2 pening.. Nak makan pun xde selere dah.. Takpe2, kami dah bantai makan kfc spices and crunch tu pade pukul 1pagi.. ehek.. skima pulak ayat sy pada hari ini.. pengganti nama pun dah "sy" haruslah skima sedikit.. huhu.. So, sisa2 kekenyangan tu still ade la.. ehek..

Pagi tu just sahur ngn milo panas jew.. pastu bantai tido balik.. ehek.. pastu tak pueh hati lagi nk smbung lagi men ps2.. Kami men lagi dr kol 11.30am sampai le kol 3 lebey.. bru reti nak benti.. ahakss.. betul2 gile kentang la.. ahakkksss..

Pastu, kami dah melepek.. Penat kan.. Kate puase.. Lalalala... Last2 due2 dah jenere(tido laa).. Tetibe sy terjage.. Adeiiss dah kol 5.30pm.. Lame gak tido neh.. Dah lewat nak gi bazar neh.. Pastu sy kejutkan lah hubby sy tu iaitu encip izhan.. "Yang, mangunla dah petang neh.. Nak gi bazar tak neh" lebey kureng cm nie la skrip sy.. Ngan muke ala2 nomeynye+mamai+terpisat2, boley lak dy jawab... "Yang, tadi org mimpi syang pregnant"... Lalalala... Sy pun dah blushing neh.. Tak taw nk ckp ape ngn hubby.. sy gelak jew pastu ade la sesi mencover malu.. huhu..

InsyaAllah, kalau ade rezekikan.. Both of us will be very happy.. :)

2 comments:

RieNa.YuMi said...

Insya'allah...ku doakan utk kamu....

amin....

mYpRecious said...

Tq.. semuge termakbul..

InsyaAllah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin