17 August 2008

Wedding Kak Chik-ayuurkkk





hubby, achik n me~





Salam cium tangan suami terchenta lu~~




Supposenye entry ni me dah post last week.. ekekeke.. tapi disebabkan sebab2 yg tak dapat me elakkan.. Ri ni bru le terhegeh2 nak nak taip.. huhu... takpe2, janji ade kan.. lalalaSo me stat ngan majlis akad nikah dulu ye.. Majlis akad nikah pada 6/08/08, rabu malam. Di masjid Kristal Pulau Wan Man yg cantek itew.. Dulu mmg tingin gak nak wat akad nikah pat sini.. lalala.. Skang me hanya mampu berangan saje la.. ehek..

Malam tu hujan agak lebat, me ngn hubby lewat gak trun.. ehek.. 9pm lebey.. siap saspen lgi.. ntah2 dah selesai akad nikah.. Ekceli malam tu lak kebetula ade game bola.. Trg vs Perlis.. my tuk laki, hati dah bebelah bagi... Nak tgk bola or nk pegi akad nikah achik.. Tapi ats nsht sorg bini yg baik hati ini.. huby pegi akad nikah achik.. n straigh pas akad nikah trus ke stadium.. untung2 sempat gak tgk 2nd half.. fair n square gitew...Tapi pe nak buek ha.. pengantin laki lambet lak sampai.. lam ko 10pm cmtu bru le rombongan pengntin laki sampai. adeiiiss, lentis jugk menunggu.. huhu.. sian tuk laki den.. tak sempat gak nk tgk 2nd half.. ngiahahahaha...

Tanpa buang mase tuk kadi pun bgi le ucapan alu2 aluan lam 20 minit cmtu.. ahaks... dengan 2 kali lafaz selamatlah achik menjadi isteri kepada encip Osman(nme pengantin laki ni)...Me lak dah nyanyuk agknye.. boley lak tlupe bwk kamera.. walhal dh siap letk tepi beg lgi b4 nak gerak.. udah kertu agknye aku neh..lalala.. so xbnyk le pic yg di snap mase malam akad nikah tu.. ade 3 keping jew.. tu pun pakai hp ma hubby.. ehek.. besoknye kenduri.. Hubby cuti, cos kenduri tu ri khamis.. me lak keje.. so mintak excuse masuk lambt sket ptg tu..


Tyme kenduri me tk sempt gak nk snap pic rombongan pengantin laki.. cos me blik dulu..
eheh.. Tak pe2.. kan dah tgk hasben achik malam tu.. ehek.. Kepada kak chik dan suami terchenta semuge berbahagia dan selamat pengantin baru dari Ida & Izhan.. Cepat2 le menimang baby.. upssss(pandai nshat org, kami mcm mane..lalala)

P/s lupe lak nak cite Kak chik pengsan kejap malam akd nikah tu.. mase tyme jemputan2 seme ngh makan.. eheh.. Tu la achik nape biar pewut tu kosong.. kan dah pening2.. nasib xde pe2.. saspen je seme org taw.. njoy cheers~!







No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin