14 August 2008

SowY i Betrayed u~~ :'(


Wisana,

I'm so sowy dat i betrayed u.. I really didn't mean to do that.. Tadi aku pegi interview kat another travel agent which is called Total Sterling Travel & Tours. Hurmmm.. Hati aku berbelah bagi lak rase.. Aku cam dah dapat jew job tu.. tapi aku rase terlalu berat hati nak tinggalkan wisana.. Dan nak tinggalkan seme org pat sini.. Even aku kat sini selalu wat keje sorang2.. Aku tak kesah pun, aku suke jew.. Hurmm.. lau aku terima job tu aku kene duk kat airport lak.. Airport ngan umah mentua aku doket jew.. mmg no hal pun.. Tapi, hubby bkn de sini pun.. Sogan la pulak den.. hurmm.. tengokla cam ne.. Petang ni hubby balik.. Nak diskus lu ngn dy cam ne.. tapi aku sayang wisana~~~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin