26 August 2008

Kenangan itew~~Masih Terkenang

On my 20th bufday~klaka la korang..
aku lom sempat pakai topi lagi lorr
Depan Fakulti Hotel & tourism
Yna+Wanie+Me+Nad
Pose pe ntah
nak jugak menyelit muke dy neh.. huhu
On my bufday~jaat korang kenekan aku~ Ahakks.. bermandi teh aku..hahah
Testing jubah~kami nak grad dah
In Red+black
Taman Rama-rama~Ayer Keroh Melaka
Design by hubby aka en Izhan(Santek kan)
Under my umbrella~ella ella
Kite mamam dolu k~~
You're the best i ever had
Trip to P.Dickson in memory
Trip to P.Dickson
Kami di Ulu Bendul
Hatic Family Day~Aku boley tlupe nak paki spekk tyme neh.. lalalaa
Malaysia most beautiful~kunun2 la (aku msh kuyush tyme neh)
mentaldisorder+psychoteraputhic
Gurls rules
Ponteng kelas pastu jln2 kat melaka town~~elok sgt lah
part 2~ muke sememeh je seme
Lepas presentation paper pe ntah.. aku tak hengat dah.. huhu
Trip to Dusun D'paradise..Gabung 3 class neh.. tu yg ramai amat
Kelas Law~konsentret la sgt kunun.. ahakss
Nice pose gurls~keep the gud work~lalala
Wanie dah mcm mInah Jopun.. Cm topung bungkus de gak.. lalala


Uwwaahh bile bace jew entry blog me ari neh.. Jiwang seh.. Kenangan ape tue? ape yg masih terkenang tue.. ehek.. kenangan terindah mmg sgt ssh nak dilupekan especially melibatkan org yg kite syang; family,frens dan teman istimewa dalam hidup kite.. Me pat idea nak tulis pasal kenangan2 nie seme pas tgok pic2 lame tyme kat uitm melake dlu.. Pic2 ngn classmate & roomate.. Uitm Melaka gives me a lot of unusual experience.. She taught me how to be an independence, how to survive, how to be myself, how to love, how to be brave, how to make friends, how to be alone... Kat sini aku jugak blaja mengenal siape kawan mase susah dan siapa kawan mase senang..

Thanks to my dear classmate DTM class C(batch May 2004-Apr 2007) Yna, Nadiea, Wanie, Makoto, Jiejah, Tasha, Sue, Dina, Rinie, Zana, Azrah, Eja, Yan, Miza, Naim, Arifah, and our repeaters yg tumpang kelas kami Hafiz, Seme and Pablo(kekadng je muncul muke dak sekor neh). Aku takkan lupe kat korang seme.. Cos aku ada kerna kamo ada.. huhu.. Jiwang lagi..
Ahaks..


To my precious friends especially:
Yna(si mate sepet)+Nad(si mate bulat)+Wanie(gataii) We share a lot of things together.. sampai bile2 pun korang still kat dalam hati aku.. Mase kite study sesama cm nak mati time exam final.. Aku ingat lagi tu.. Kite dah macam burung hantu brjage malam sampai subuh. Lepas Subuh jew, bantai tido samapai petang.. Bile lapo reti lak bangun cari makan.. ahaks.. ntah ape2 le korang neh.. Pastu kite gile men game insanaquarium time final tu, mmg tak leh blah weh.. Tapi sib bek kite pat score gak.. ahaks.. Dah le kite pakat2 nak bawak toyol time final tu..Time test ngan kuiz tok sah cite la kompom ade toyol.. ngiahahahha.. Siap aku ngan wanie terkantoi ngn miss Sara (paper mktg tyme tu).. ehek.. Tapi Miss Sara wat dek jew.. Dy tak kesah pon.. lalala.. Ape lagi menjadi2 la nates aku.. lalala.. Hampeh betuii.. ahaksss Seme tu kenangan kan.. Untuk Nad lak, even mase part 6 tu kolej kau agak jauh.. Tapi thanks cos selalu temankan aku kat bilik.. tido sesame ngan aku.. Aku nie kan selalu dtinggalkan rumate ku si As tu.. Ehek.. Thanks gak cos kau selalu support aku, bile aku happy or bile aku sedey.. Time aku gado2 ngn Izhan(mse tu bru tunang) ko selalu ade tuk pujuk2 aku.. ehek.. syang kau bangat.. Ko selalu advice aku cm nie cam tu.. banyak2 sabar.. Cos mase part 6 is the hardest time for kat uitm melake..

It's so long my fwen.. Tyme to say gudbye to all of you.. sakang seme dah bwak haluan masing2.. Seme dah ade life sendiri, me myself even dah got married while others ade yg further to degree and dah keje.. Tuk DTM 6C korang mmg besh cos kite all gurls kan.. Tu pun de gak si Apis and Seme 2 ketul kumbang penyeri kelas kite.. Lau tak mmg gurls conquer all.. hahaha.. To all of you, gud luck in your future undertakings.. Luv all of u guys.. u rawkkk.. our class rawkk.. Dun't forget me k.. Cheers~! and enjoy your life to the fullest~!!


"Graduation (Friends Forever)" Dedicated to all my classmate


And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
We would get so excited and we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

[1]
- As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

[Repeat 1]

La, la, la, la:
Yeah, yeah, yeah
La, la, la, la:
We will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

4 comments:

Anonymous said...

halamak da..im so so so touched dear..page diary ko rini mmg mengembalikan kenangan kite tyme stud dolu..adiesss..ade suke,ade duke.mmg manyak memoir kite kt UiTM lu..ahakss..bile dok teringat lek memang le klako, even tyme tuh kite ade gado2, p bile tringt smule, gelak sensowng jdnye..nk nk plak aku dok sowng2 lam opis nih..ihik. believe it or not da, im crying rite now dear.windu yg teramat sngt..sedey pon ye gakz..


neway, i do lurve u a lots da n ol ma fwen (DTM 6C)..
wateva u do..gambatei kudasai!!!

Vice President said...

UiTM Di Hatiku...

Vice President said...

alamak..nape ko cite yg kite bwak toyol tyme final da..ihik..
xpenah2 bwk tyol..tp tyme tu brani sungguh kite kan..kn kn kn..
tapi aku xgune pon tyol tuh..takut seh nk nengok.kantol xpsal2 je kne gantung sem..sape malu? den jugak..
ahakss..
kenangan..kenangan..

mYpRecious said...

uppss.. tercite beb.. Same la na.. Aku tak tgok pun.. Toyol tu wat pendamping jew.. lalala.. Dah name pun toyol kan.. huhu..lalala
Kite mmg nates tyme tu.. PAper Law aku ingat lagi.. lalala

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin